YouTube TV:n rajoitukset

YouTube TV:ssä on tiettyjä rajoituksia. Alla on tärkeää tietoa palvelun saatavuudesta ja rajoituksista.

Alueelliset rajoitukset

• YouTube TV on saatavilla vain Yhdysvalloissa.
  • Saatavilla olevat ohjelmat ja kanavat perustuvat sijaintiisi. Pääsyäsi voidaan rajoittaa sen mukaan, missä yrität käyttää YouTube TV:tä. Jos olet matkoilla, näkemäsi paikalliset kanavat perustuvat senhetkiseen sijaintiisi. YouTube TV ei ole tällä hetkellä saatavilla Yhdysvaltojen ulkopuolella. Lue lisää sijaintivaatimuksista ja ‐luvista sekä YouTube TV:n katselurajoituksista.
  • YouTube TV:n käyttöön tarvitaan toimiva internetyhteys. Operaattori voi veloittaa tiedonsiirrosta internetyhteyden nopeudesta riippuen.

Tuetut laitteet

YouTube TV:n sisältö on käytettävissä vain laitteilla, joilla on YouTube TV:n latauslupa. Lue lisää tuetuista laitteista. Google voi perua tuen laitteelta milloin tahansa mistä tahansa syystä.

Sisällön saatavuus ja katselurajoitukset

• Saatat joskus nähdä katselurajoituksia yrittäessäsi katsoa tiettyjä ohjelmia, kuten urheilutapahtumia. Katselurajoituksen on asettanut sisältökumppanimme, kuten urheilusarja tai TV-yhtiö. Rajoitukset riippuvat nykyisestä sijainnistasi tai kotisi sijainnista, katseltavasta sisällöstä, katseluun käytettävästä alustasta tai laitteesta sekä kumppaneidemme asettamista rajoituksista. Rajoituksen piirissä olevat ohjelmat eivät ole saatavilla YouTube TV:ssä. Jos sijainnissasi on voimassa rajoituksia, ilmoitamme siitä parhaamme mukaan.

Huom. Muut ominaisuudet, kuten aiheeseen liittyvä sisältö YouTubessa ja vastaavat ohjelmasuositukset, eivät välttämättä ole saatavilla YouTube TV:ssä, jos katselua on rajoitettu. Lue lisää YouTube TV:n katselurajoituksista.