YouTube TV og YouTube Premium

YouTube TV er et betalt abonnement som gir deg tilgang til direktesendt TV fra velkjente kringkastings- og kabelnettverk. Du får også tilgang til populære programmer fra YouTube-skapere samt mulighet til å kjøpe eksklusivt tilleggsinnhold. YouTube Premium er et eget betalt abonnement som er tilgjengelig i enkelte land. Med dette abonnementet får du avbruddsfri tilgang til YouTube, YouTube Music og YouTube Kids.

Hva skjer hvis du abonnerer på både YouTube Premium og YouTube TV? YouTube Premium-abonnementet er ikke direkte knyttet til YouTube TV. Hvis du abonnerer på både YouTube Premium og YouTube TV, kan du imidlertid se favorittvideoene dine på YouTube TV uten annonser. Du ser fortsatt annonser i TV-programmer som sendes direkte eller tas opp. Finn ut mer om annonser på YouTube TV.

Merk: Det vises ikke personlig tilpassede annonser i innhold som er laget for barn