Anbefalinger på YouTube TV

Anbefalte programmer på YouTube TV er basert på aktiviteten din på YouTube TV og i andre Google-produkter, for eksempel YouTube.

Slik fungerer anbefalinger

YouTube TV gir deg anbefalinger basert på seerloggen din og programmene du har tatt opp (finn ut mer om hvordan du administrerer YouTube TV-søke- og seerloggen). Den tas også hensyn til hva som er populært eller på vei opp der du er. Anbefalingene omfatter direktesendte programmer og andre forslag du kan legge til i biblioteket ditt. Jo mer du legger til i biblioteket, desto flere relevante programmer kan du få anbefalt på YouTube TV.

Slik bruker YouTube TV Google-data for å generere anbefalinger

YouTube TV bruker importerte data fra enkelte Google-tjenester (nettsøk, Chrome osv.) for å opprette anbefalingene dine. Du kan administrere hvilke tjenester YouTube TV henter data fra, på myactivity.google.com.

Slik påvirkes YouTube av YouTube TV-søke- og seerloggen

Søke- og seerloggen din deles mellom YouTube og YouTube TV. Du kan se anbefalinger fra YouTube-loggen din på YouTube TV. Se hvordan du administrerer seerloggen på YouTube TV og på YouTube.

Slik samhandler YouTube TV og YouTube («Beslektet innhold på YouTube»)

YouTube TV viser beslektet og populært innhold hentet fra YouTube, på enkelte sider og i søkeresultatene. Du kan se disse YouTube-videoene direkte på YouTube TV.

Merk: Musikkvideoer på YouTube er for øyeblikket ikke inkludert i YouTube TV-appen.

Opphavsrettsbeskyttet materiale og hvordan du forholder deg til det

Hvis du mener at et opphavsrettsbeskyttet verk som tilhører deg, er inkludert på YouTube TV uten ditt samtykke, kan du sende inn et varsel om brudd på opphavsretten.