Useiden tapahtumien katsominen yhdeltä näytöltä YouTube TV:n moninäkymässä

YouTube TV:n moninäkymässä voit katsoa jopa neljää ennalta valittua livestriimiä samanaikaisesti yhdeltä näytöltä vaihtamatta kanavalta toiselle.

Urheilun katsominen YouTube TV:stä

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Hyvä muistaa
  • Saatat nähdä 2–4 striimiä yhdessä ohjelmien alkamis- ja päättymisaikojen mukaan.
  • Moninäkymä on tällä hetkellä käytettävissä YouTube TV:ssä vain älytelevisioilla ja mediasoittimilla.
  • Moninäkymää ei voi käyttää selaimella eikä mobiililaitteilla.

Useiden kanavien avaaminen moninäkymään

Voit valita jonkin valmiin moninäkymävaihtoehdon älytelevision YouTube TV ‑sovelluksen seuraavista paikoista:

• Koti-välilehdellä voi näkyä moninäkymästriimejä Suositukset sinulle- ja Katso moninäkymässä ‑riveillä. Avaa jokin moninäkymästriimi valitsemalla se.
  • Avaa Koti-, Live- tai Haku-välilehdeltä livenä näkyvä ottelu. Jos moninäkymä on saatavilla, valitse Katso moninäkymässä.

Voit sulkea moninäkymästriimin painamalla Takaisin-painiketta.

Ääniraidan vaihtaminen moninäkymässä

Voit helposti vaihtaa audiolähdettä ja tekstityksiä, kun katsot useita liveohjelmia. Valitse haluamasi näkymän audio kaukosäätimen suuntanäppäimillä. Tämänhetkinen audio on peräisin näkymästä, jonka ympärillä on valkoinen reunus.

Koko näytön näkymään siirtyminen

Voit milloin tahansa avata yhden moninäkymästriimin kanavista koko näytölle. Näin tuot kanavan koko näytölle:

• Valitse kaukosäätimen suuntanäppäimillä näkymä, jonka haluat avata koko näytölle.
  • Siirry koko näytön tilaan painamalla kaukosäätimen Select-painiketta.
  • Palaa moninäkymään painamalla kaukosäätimen Back-painiketta.

Moninäkymän katseluhistoria

YouTube TV:n katseluhistoriasta löydät videot, joita olet katsonut moninäkymässä. Voit muokata tai poistaa katsomiasi videoita yksitellen. Jos haluat poistaa koko moninäkymäistunnon, poista kaikki siihen liittyvät videot.

Lue lisää katseluhistorian poistamisesta.

NFL Sunday Ticket moninäkymässä

NFL Sunday Ticketin tilaajille on sunnuntaisin tarjolla laaja valikoima moninäkymästriimejä noin 30 minuuttia ennen otteluiden alkamista.

• NFL RedZone: Jos olet lisännyt NFL Sunday Ticket ‑tilaukseesi NFL RedZonen, moninäkymävaihtoehtoihin sisältyy sekä alueen ulkopuolisia otteluita että RedZone-sisältöä.
  • Paikalliset ottelut: YouTube TV Base Plan ‐tilauksessa moninäkymävaihtoehdoissa on myös yhdistelmiä, jotka sisältävät sekä paikallisia NFL-otteluita että NFL Sunday Ticket ‑otteluita. Yhdistelmät luodaan etukäteen kullekin alueelle algoritmien avulla.

NFL-otteluita voi etsiä YouTube TV:n moninäkymään muutamalla eri tavalla:

• Koti-välilehden yläreunasta löydät Suositukset sinulle ‐rivin.
  • Alempaa Koti-välilehdeltä löydät Katso moninäkymässä ‐rivin.
  • Aloita NFL-ottelun tai RedZonen katselu. Paina kaukosäätimellä alas, niin näet vain katsomaasi otteluun liittyvät moninäkymävaihtoehdot.

Voinko valita itse moninäkymän sisällön?

Et. Pyrimme tarjoamaan moninäkymän kaikille TV-käyttäjille. Useimmissa laitteissa ei ole erillistä tukea moninäkymälle, joten videolähetykset käsitellään moninäkymään palvelimillamme.

Tämä tarkoittaa, että jokainen moninäkymäyhdistelmä vaatii tietyn määrän resursseja. Koska kullakin alueella on yksilöllistä, paikallista sisältöä, voimme luoda vain rajallisen määrän paikallisia lähetyksiä sisältäviä yhdistelmiä. Pyrimme valitsemaan parhaat yhdistelmät arvioidun suosion perusteella ja kehitämme prosessejamme jatkuvasti.

Jos moninäkymästriimejä on saatavilla useita, voit valita Luo moninäkymä, jonka avulla löydät helposti haluamasi ennalta valitun yhdistelmän.