Kanavat, joita ei voi ostaa ilman YouTube TV:n Base Plan ‑tilausta

Jotkin kanavat ovat ostettavissa vain YouTube TV:n Base Plan ‑tilauksen kautta. YouTube TV:n tilaajat voivat valita tietyt kanavat tilaamatta koko kanavatarjontaa.

Sinun on pidettävä Base Plan ‐tilaus voimassa, jotta voit tilata jonkin seuraavista paketeista:

Näin löydät kanavia, jotka voi ostaa ilman YouTube TV Base Plan ‐tilausta

YouTube TV ‐tilin asetuksista näet yksittäiset kanavat, jotka voit ostaa ilman Base Plan ‐tilausta:

1. Avaa YouTube TV ‑sovellus.
  2. Valitse profiilikuvasi  ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Jäsenyys, niin näet lisäkanavat.
  4. Kanavat, jotka edellyttävät YouTube TV:n Base Plan ‑tilausta, on merkitty huomautuksella "Base Plan ‑tilaus vaaditaan". Jos huomautusta ei näy, voit ostaa kanavan erikseen.