Lataa musiikkia SD-kortille

Voit ladata kappaleita YouTube Music ‐sovelluksesta SD-kortille. Voit ladata kappaleita myös puhelimen sisäiseen muistiin painamalla latauspainiketta .

How to download songs to an SD card with YouTube Music

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Musiikin lataaminen puhelimen SD-kortille

Varmista, että puhelimessasi on SD-kortti, jolle kappaleet tallennetaan.

Tallentaminen SD-kortille oletusarvoisesti

1. Valitse näytön yläreunasta profiilikuvasi.
  2. Napauta Asetukset.
  3. Valitse Lataukset.
  4. Laita päälle asetus Käytä SD-korttia (Tallenna musiikki SD-kortille).
Jos et ota Käytä SD-korttia ‑asetusta käyttöön, musiikki tallennetaan puhelimen sisäiseen muistiin. Varmista, että SD-kortilla on riittävästi tilaa musiikin tallentamiseen.

Videoiden lataaminen SD-kortille

Jos laitteen verkkoyhteys katkeaa latauksen aikana, lataus jatkuu, kun yhteys muodostetaan uudelleen.
  1. Siirry SD-kortille tallennettavan kappaleen kohdalle.
  2. Napauta videon alapuolelta latauspainiketta tai valitse Lataa videon valikosta Three-dot menu vertical . Kun video on ladattu, latauspainike näkyy sinisenä.

Jos laitteen verkkoyhteys katkeaa musiikin lataamisen aikana, lataus jatkuu, kun yhteys muodostetaan uudelleen.

SD-korteista usein kysyttyä

Miten ladattua musiikkia voi siirtää puhelimen sisäisestä muistista SD-kortille?

Kappaleita ei voi siirtää suoraan paikasta toiseen. Näin voit siirtää ladatun kappaleen puhelimen muistista SD-kortille:
  1. Poista kappale sisäisestä muistista.
  2. Vaihda tallennussijainniksi SD-kortti.
  3. Lataa kappale uudelleen.

Miten ladattua musiikkia voi siirtää SD-kortilta puhelimen sisäiseen muistiin?

Kappaleita ei voi siirtää suoraan paikasta toiseen. Näin voit siirtää ladatun kappaleen SD-kortilta puhelimen sisäiseen muistiin.
  1. Poista kappale SD-kortilta.
  2. Vaihda tallennussijainniksi puhelimen sisäinen muisti.
  3. Lataa kappale uudelleen.