Musiikin ja podcastien kuuntelu taustalla

Näin tilaat YouTube Premiumin tai YouTube Music Premiumin

YouTube Music Premiumin jäsenenä voit kuunnella musiikkia ja podcasteja ilman keskeytyksiä myös muiden sovellusten käytön aikana tai näyttö sammutettuna.

YouTube Music tuo ulottuvillesi yhden maailman monipuolisimmista musiikkivalikoimista. YouTube Music Premiumin jäsenenä voit löytää uutta musiikkia ja podcasteja sekä hyödyntää seuraavia ominaisuuksia:

• On demand ‑musiikki ilman mainoksia
  • Taustakuuntelu
  • Lataukset ja offline-kuuntelu
  • Vain ääni ‑tila

Rekisteröitymällä jäseneksi tuet suosikkiartistejasi ja ‐sisällöntuottajiasi sekä saat käyttöösi hienoja ominaisuuksia.

Huom. Tuotteen käyttökokemus voi olla erilainen tietyillä alueilla.
Huom. Voit kuunnella useimpia podcasteja taustalla jäsenyydestä riippumatta.