Google Podcastit ‐tilausten siirtäminen tai eksportointi

Google Podcastit poistuu käytöstä vuonna 2024. Lue lisää Google Podcastien poistumisesta blogistamme.

Google Podcastien käyttäjät voivat helposti siirtää ohjelmatilauksensa YouTube Musiciin tai eksportoida tilaukset toiseen podcast-sovellukseen.

Hyvä huomata:

• Vain käyttäjät, joilla on tilauksia Google Podcasteissa, voivat siirtää tai eksportoida tilauksensa.
  • Lasten tilien tilauksia ei voi siirtää YouTube Musiciin.
  • YouTube Musiciin siirtämistä tuetaan vain maissa, joissa YouTube Music on saatavilla. Etelä-Koreassa YouTube Music on vain Premium-tilaajien käytettävissä. Lue lisää.
  • Google Podcastit ‐data pysyy saatavilla Takeoutissa vuoden ajan, minkä jälkeen kaikkien käyttäjien Google Podcastit ‐datan poisto alkaa. Voit poistaa kaiken datan pysyvästi Omista tapahtumista.

Ennen kuin siirrät tilaukset, varmista, että YouTube Music on asennettuna mobiililaitteellesi. Tarkista myös, että sovellus on ajan tasalla.

Yhdysvaltojen ulkopuolella Google Podcastit on käytettävissä kesäkuun 2024 puoliväliin tai loppuun asti. Kaikki käyttäjät voivat siirtää tai eksportoida Google Podcastit ‐tilauksensa 29.7.2024 asti.

Podcast‐tilausten siirtäminen YouTube Musiciin

Lue alta, miten voit siirtää tilauksesi YouTube Musiciin, ja etsi sitten tilaukset kirjastosta.

1. Valitse Google Podcastit ‐sovelluksessa näytön yläreunasta Vie tilaukset.
  2. Valitse "Vie YouTube Musiciin" ‑kohdasta Vie.
  3. Valitse YouTube Music ‑sovelluksessa Siirrä.
    • Huom. Jos et ole asentanut YouTube Musicia, sinua pyydetään asentamaan sovellus.
  4. Lue ilmoitus ja valitse Jatka.

Tilausten siirtämisessä voi kestää muutama minuutti. Kun siirto on valmis, näet vahvistuksen YouTube Musicin aloitusnäytöllä. Voit tarkastella tilauksiasi valitsemalla Siirry kirjastoon.

Google Podcasteista siirretyt podcast-tilaukset eivät ole YouTuben hostaamia, eivätkä ne siksi välttämättä noudata YouTuben yhteisösääntöjä. Jos haluat lisätä podcasteja kirjastoosi YouTube Musicissa, katso, miten voit hakea podcast-sisältöä YouTube Musicista tai lisätä podcasteja kirjastoon RSS-syötteiden avulla. Kaikki podcastit eivät välttämättä ole saatavilla YouTube Musicissa.

Huom. Google Podcasteista siirretyissä ja RSS-syötteiden kautta kirjastoon lisätyissä podcasteissa näkyy RSS-merkki .

Miksi tietty podcast puuttuu tilauksistani?

Kaikki podcastit eivät ole saatavilla YouTube Musicissa. Jos jokin ohjelma puuttuu Google Podcastit ‑tilausten siirtämisen jälkeen, kyseisen ohjelman nimen vieressä lukee "Sisältö ei ole saatavilla". Näin voit poistaa kirjastostasi podcastit, jotka eivät ole saatavilla:

1. Avaa YouTube Music ‐sovelluksen Kirjasto.
  2. Valitse poistettavan podcastin vierestä ".
  3. Valitse Poista kirjastosta.
Vaikka podcast puuttuisi YouTube Musicista, voit silti tallentaa sen kirjastoosi ohjelman RSS-syötelinkin avulla. Lue, miten voit lisätä podcasteja RSS-syötteen URL-osoitteen avulla.

Miksi ohjelma näkyy YouTube Musicin kirjastossa useammin kuin kerran?

Jos olet jo tilannut tietyn podcastin YouTube Musicissa, Google Podcastien siirto luo kirjastoosi päällekkäisen tilauksen. Näin voit poistaa päällekkäiset tilaukset kirjastostasi:

1. Avaa YouTube Music ‐sovelluksen Kirjasto.
  2. Valitse poistettavan podcastin vierestä ".
  3. Valitse Poista kirjastosta.

Tilausten eksportointi toiseen podcast-sovellukseen

Voit myös ladata podcast-tilauksesi ja importoida ne toiseen podcast-sovellukseen. Lataa podcast-tilauksesi Google Podcasteista jollakin alla olevista tavoista.

Tilausten lataaminen OPML-tiedostona

Lataa podcast-tilauksesi OPML-tiedostona seuraamalla alla olevia ohjeita. Siirrä sitten tilauksesi tämän tiedoston avulla toiseen podcast-sovellukseen, joka tukee OPML-tuonteja.
Huom. YouTube Music ei tue OPML-tuonteja. Voit siirtää tilauksesi YouTube Musiciin ylempänä annettujen ohjeiden mukaan.

Näin lataat OPML-tiedoston:

1. Avaa Google Podcastit ‐sovellus.
  2. Valitse näytön yläreunasta Vie tilaukset.
  3. Valitse "Vie toiseen sovellukseen" ‐kohdasta Lataa.

Näet näytön alalaidassa ilmoituksen, kun lataus on valmis.

Datan lataaminen Google Takeoutilla

Google Takeoutilla voit ladata kopion datastasi (mukaan lukien podcast-tilauksesi OPML-tiedostona) käytettäväksi Googlen tuotteiden ulkopuolella. Näin lataat podcast-datan Google Takeoutilla:

1. Siirry osoitteeseen https://takeout.google.com/.
  2. Valitse "Luo uusi vienti" ‐kohdasta Poista kaikki valinnat.
  3. Valitse Omat tapahtumat ja sitten Kaikki toimintadata valittuna.
  4. Valitse vaihtoehdoista Podcastit.
  5. Valitse OK ja sitten Seuraava vaihe.
  6. Valitse tiedostotyyppi ja toistuvuus.
  7. Valitse Lataa.

Datan siirtäminen ja eksportointi

Yllä olevien vaihtoehtojen avulla voit siirtää tai eksportoida nykyiset podcast-tilauksesi toiseen podcast-sovellukseen, jotta yksikään jakso ei jää väliin. Kun siirrät tai eksportoit datasi, YouTube ei siirrä lisätietoja, kuten toistokohtaa tai kuunneltuja jaksoja.

Kun kuuntelet siirrettyjä podcasteja YouTube Musicissa, IP-osoitteesi näkyy podcastin hostaajalle. Osoite näkyy myös, kun kuuntelet muita kolmannen osapuolen hostaamia podcasteja.