Podcastien lisääminen kirjastoon RSS-syötteiden avulla

Vaikka podcast puuttuisi YouTube Musicista, voit silti tallentaa sen kirjastoosi ohjelman RSS-syötelinkin avulla. Katso alta, miten voit lisätä podcasteja kirjastoosi.

Näin se toimii

Kirjaudu ensin YouTube Music ‐sovellukseen aikuisen (yli 18-vuotiaan) tilillä. Kun kuuntelet RSS-syötteellä hostattua podcastia, kyseisen RSS-syötteen isäntä saa pääsyn IP-osoitteeseesi.

Jos lisäät podcastin URL-osoitteen avulla, siinä on samat ominaisuudet kuin YouTube Music ‐sovelluksessa olevissa podcasteissa, mutta et voi

• vaihtaa audion ja videon välillä
  • tykätä tai ei-tykätä sisällöstä
  • jakaa ohjelmia tai jaksoja
  • nähdä podcastin kanavasivua
  • tehdä ilmoituksia ohjelmista tai jaksoista
  • nähdä tekstityksiä.

Podcastien lisääminen kirjastoon RSS-syötteiden avulla

1. Napauta YouTube Music ‑sovelluksesta Kirjasto .
  2. Valitse näytön yläreunasta Podcast.
  3. Valitse oikeasta alakulmasta Lisää podcast .
  4. Valitse Lisää podcast RSS-syötteen avulla .
  5. Lue ja hyväksy vastuuvapauslauseke.
  6. Lisää pyydettäessä YouTube Music ‐kirjastoon lisättävän RSS-syötteen URL-osoite.
  7. Tallenna podcast kirjastoon valitsemalla Lisää

Useimmat podcastit ovat saatavilla muutamassa minuutissa, mutta joidenkin näkymiseen kirjastossa voi mennä kauemmin. RSS-syötteen URL-osoitteen kautta kirjastoon lisättyjen podcastien nimen vieressä on merkki .

Huom. RSS-syötelinkin kautta lisätyt podcastit eivät välttämättä noudata YouTuben yhteisösääntöjä. Jos haluat tehdä ilmoituksen sopimattomasta podcastista, joka on lisätty yllä olevien ohjeiden mukaisesti, ota yhteyttä sisällön julkaisijaan.

Podcastin URL-syötteen poistaminen kirjastosta

RSS-syötteen URL-osoitteen kautta kirjastoon lisätyt podcastit toimivat eri tavalla kuin YouTube Musicin podcastit. Jos podcast tulee saataville YouTube Musiciin, haluat ehkä poistaa URL-syötteen kirjastosta.

Näin poistat podcastin URL-syötteen kirjastosta:

1. Valitse YouTube Music ‐sovelluksesta Kirjasto.
  2. Napauta poistettavan podcastin vierestä valikkoa ".
  3. Valitse Poista kirjastosta.