Uuden musiikin löytäminen Samples-näytteiden avulla

YouTube Music ‑sovelluksessa on uusi Samples-näyteominaisuus, jonka ansiosta musiikin löytäminen on hauskaa, helppoa ja mukaansatempaavaa. Samples-välilehdellä sinulle on personoitu loputon striimi lyhyitä musiikkivideokatkelmia aina uusista julkaisuista vanhoihin suosikkeihin.

Samples-näytteiden avulla voit

• löytää uutta musiikkia
  • tallentaa kappaleita kirjastoon tai soittolistoihin
  • jakaa musiikkia kavereiden kanssa
  • siirtyä kokopitkään videoon
  • etsiä aiheeseen liittyviä videoita, joissa kappale kuuluu.

Löydät Samples-näytteitä YouTube Music ‑sovelluksesta napauttamalla alavalikosta Samples .

Uuden musiikin löytäminen Samples-näytteiden avulla

Löydät Samples-näytteitä YouTube Music ‑sovelluksesta napauttamalla alavalikosta Samples .

• Aloita tai keskeytä näyte napauttamalla sitä.
  • Siirry seuraavaan näytteeseen pyyhkäisemällä alas.
  • Palaa edelliseen näytteeseen pyyhkäisemällä ylös.

Kappaleen tallentaminen tykkäyksiin tai soittolistoihin

Samples-näytteen katselun aikana:

• Tallenna kappale kirjastoon napauttamalla Tykkää .
  • Tallenna kappale soittolistaan napauttamalla Tallenna . Valitse toinen soittolista napauttamalla Muuta.

Kappaletta käyttävien Shorts-videoiden katsominen

Saat luovia ideoita tutkimalla Shorts-videoita, joissa käytetään näytekappaleita. Klikkaa Samples-näytesyötteen oikeasta reunasta Shorts. Sinut ohjataan YouTube-sovellukseen katsomaan muiden käyttäjien luomia Shorts-videoita.

Jos haluat käyttää valitsemaasi kappaletta omassa Shorts-videossasi, aloita sen luominen napauttamalla Käytä tätä ääntä.

Huom. Kaikkia kappaleita ei voi käyttää Shorts-videoissa. Jos Samples-näytteen vieressä ei näy vaihtoehtoa Käytä tätä ääntä, tallenna jokin muu kappale Shorts-videoosi.

Samples-näytteiden jakaminen kavereille

Jos löydät kiinnostavan Samples-näytteen, voit jakaa sen kavereillesi linkin kautta tai postata sen someen.

Näin jaat Samples-näytteen:

1. Siirry YouTube Music ‐sovelluksen Samples ‐välilehdelle.
  2. Etsi näyte, jonka haluat jakaa.
  3. Napauta näytön oikeasta reunasta Jaa .
Valitse kuvakkeista alusta, johon haluat jakaa näytteen. Voit myös valita Kopioi, jolloin näytteen linkki kopioidaan ja voit liittää sen esimerkiksi sähköpostiin tai tekstiviestiin.

Koko videon katsominen

Kun löydät kiinnostavan Samples-näytteen, voit siirtyä kokopitkään videoon painamalla Toista . Näet videon YouTube Music ‑sovelluksessa.

Muut toiminnot

Napauttamalla minkä tahansa näytteen kohdalta Lisää saat seuraavat vaihtoehdot:

• Käynnistä kappaleeseen perustuva radioasema.
  • Toista seuraava kappale .
  • Lisää kappale jonoon .
  • Siirry albumi- tai artistisivulle .

Pääset albumisivulle napauttamalla albumin kansikuvaa.