Musiikin ja podcastien hakeminen YouTube Musicissa

YouTube Musicilla voit kuunnella sinua kiinnostavaa musiikkia ja podcasteja. Katso, miten voit selata ja hakea musiikkia ja podcasteja YouTube Music ‐sovelluksessa.

How to use and navigate the YouTube Music App to customize your listening experience

Huom. Tuotteen käyttökokemus voi olla erilainen tietyillä alueilla.

Musiikin ja podcastien hakeminen etusivulta

Tutustu omiin asemiin ja senhetkiseen fiilikseen, toimintaan tai kuunteluhistoriaan perustuviin suosituksiin. Kun kirjaudut sisään YouTube Musiciin Google‑tilillä, näet YouTubessa kuuntelemiisi kappaleisiin ja podcasteihin perustuvia suosituksia.

Uusia suosituksia on etusivulla . Voit suodattaa ehdotuksia valitsemalla kategorian etusivun yläreunasta.

Uuteen musiikkiin ja uusiin podcasteihin tutustuminen

Löydät Tutki-välilehdeltä uutta musiikkia ja uusia podcasteja, joilla voit laajentaa kirjastoasi. Katso alueellasi suosittuja julkaisuja, genrejä, soittolistoja, podcasteja, jaksoja ja muita tai selaa kategorian mukaan.

Kirjaston kokoaminen

Kirjastosta löydät sinne tallentamasi kappaleet, soittolistat, albumit ja podcastit. YouTube Music Premiumin jäsenenä näet myös viimeksi soitetut kappaleet ja soittolistat sekä lataamasi sisällön.

Musiikin ja podcastien hakeminen

Hae musiikkia ja podcasteja YouTube Music ‐sovelluksessa kirjoittamalla hakusanoja hakukenttään . Suodata tuloksia sivun yläreunan kategorioiden avulla.

Suosikkiartistien seuraaminen

Tapahtumafiidistä löydät uusia julkaisuja seuraamiltasi artisteilta, kavereidesi luomia soittolistoja ja paljon muuta. Näet myös videoiden kommentit ja tykkäykset ja voit olla yhteydessä kanavasi tilaajiin. Näet tapahtumafiidin kirjautumalla YouTube Music ‐sovellukseen ja napauttamalla näytön yläreunasta .

Artisti- tai kanavasivujen selaaminen

Artisti- ja kanavasivuilla näkyy muuta tietyn sisällöntuottajan sisältöä. Voit myös selata tietoja, lisätä musiikkia tai podcasteja kirjastoosi ja ladata sisältöä artisti- tai kanavasivuilta.