Sopimattomista videoista ilmoittaminen YouTube Kidsissä

Tiimimme työskentelevät ahkerasti varmistaakseen, että YouTube Kids ‐sovellus sopii koko perheelle. Jos kuitenkin löydät sopimatonta sisältöä, tee videosta ilmoitus:

1. Siirry ilmoitettavan videon katselusivulle.
  2. Napauta videosoittimen yläkulmasta Lisää .
  3. Valitse Tee ilmoitus.
  4. Valitse ilmoituksen syy (Sopimaton kuva, Sopimaton ääni tai Muu).
Jos teet ilmoituksen kirjautuneena, video estetään automaattisesti YouTube Kids ‑sovelluksessa.

Tarkastamme ilmoitettuja videoita ympäri vuorokauden, ja videot poistetaan tarvittaessa YouTube Kids ‐sovelluksesta. Huomaa, että videosta ilmoittaminen toistuvasti ei lisää sen poistamisen todennäköisyyttä.