YouTube Shorts -videoiden lataaminen

YouTube Shorts ‑videoilla voi toteuttaa omia ideoita uusilla tavoilla ja olla yhteydessä laajempaan yleisöön eri puolilla maailmaa. YouTuben Shorts‐videotyökaluilla voit ladata lyhyen pystyvideon Shorts-videoksi.

YouTube Shorts

Shorts-videoiden lataaminen

Näin lataat lyhytvideon tietokoneelta:

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta LUO ja sitten Lataa videoita .
  3. Valitse lyhytvideotiedosto:
    • Pituus korkeintaan 60 sekuntia.
    • Kuvasuhde joko neliö tai pystysuuntainen.
  4. (Valinnainen) Lisää videon nimeen tai kuvaukseen #Shorts, jotta järjestelmämme on helpompi suositella Shorts-videotasi YouTubessa.

Voit valita jopa 15 lyhytvideota kerralla, mutta muista täyttää videon tiedot ennen julkaisemista valitsemalla MUOKKAA LUONNOSTA. Lue lisää videoiden asetuksista.

Kaipaatko vinkkejä ennen ensimmäisen Shorts-videon lataamista? Katso vinkkejä Shorts-videoiden lataamiseen.

Huom. 13–17-vuotiailla yksityisyysasetus on oletuksena yksityinen. 18 vuotta täyttäneillä oletusasetus on julkinen. Kaikki käyttäjät voivat valita videon asetukseksi julkinen, yksityinen tai piilotettu.

Jos lataat jollain muulla työkalulla luodun Shorts-videon, varmista, että sinulla on lupa käyttää tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia YouTubessa. Jos käytät tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia, sisällöstäsi saatetaan tehdä Content ID ‑vaatimus. Jos tekijänoikeuden omistaja, artistin levy-yhtiö tai jakelija lähettää Shorts-videostasi pätevän ja tarvittavat tiedot sisältävän tekijänoikeuspoistoilmoituksen, videosi voidaan poistaa ja voit saada tekijänoikeusvaroituksen.