YouTube Premiumin jäsenyyden hankkiminen tai ylläpitäminen YouTube-kumppanin kautta

Voit hoitaa YouTube Premium ‑jäsenyyden ostamisen ja siitä maksamisen sellaisten matkapuhelinoperaattoreiden kautta, jotka tarjoavat YouTube Premium ‑tilauksia asiakkailleen yhteistyössä YouTuben kanssa. Saat kaikki samat YouTube Premiumin edut kuin ostamalla jäsenyyden suoraan YouTubesta.

Teemme tällä hetkellä yhteistyötä seuraavien operaattoreiden kanssa:

• au by KDDI
  • TIM
  • Orange (Romania)

Alla on ohjeita YouTube Premiumin tilaamiseen näiltä palveluntarjoajilta.

Tällä hetkellä näiden yritysten kautta voi ostaa vain henkilökohtaisia YouTube Premiumin jäsenyyksiä. Jos haluat ostaa perhepaketin, tee tilaus suoraan YouTubessa.

au by KDDI

Voit tilata YouTube Premiumin au by KDDI:n kautta tältä sivulta.
Laskutus: Jos jäsenyytesi veloitetaan au by KDDI:n kautta, YouTube Premium näkyy omana kulunaan kuukausittaisessa matkapuhelinlaskussasi.
Jäsenyyden peruuttaminen ja keskeyttäminen: Et voi keskeyttää YouTube Premiumin jäsenyyttä, jos jäsenyytesi veloitetaan au by KDDI:n kautta. Jos haluat peruuttaa jäsenyytesi, ota yhteys au by KDDI ‑operaattoriin. Peruutukseen sovelletaan operaattorin peruutus- ja hyvityskäytäntöjä.
Maksetun jäsenyyden muuttaminen: YouTube Premiumin jäsenyyttä ei voi vaihtaa YouTube Music Premiumiin au by KDDI:n kautta. YouTube Premiumin jäsenyyksiin sisältyy YouTube Music Premiumin käyttöoikeus ilman lisämaksua.
Jos haluat vaihtaa maksullisen jäsenyytesi YouTube Music Premiumiin:
  1. Peruuta nykyinen jäsenyytesi ottamalla yhteys au by KDDI ‑operaattoriin.
  2. Odota, kunnes maksullinen jäsenyytesi päättyy (jäsenedut ovat käytettävissäsi laskutuskauden loppuun asti).
  3. Tilaa YouTube Music Premiumin jäsenyys suoraan YouTubesta.

TIM

Voit tilata YouTube Premiumin TIMin kautta tältä sivulta.

Jäsenyyden peruminen ja keskeyttäminen: Et voi keskeyttää YouTube Premiumin jäsenyyttä, jos jäsenyytesi veloitetaan TIMin kautta. Jos haluat perua jäsenyytesi, ota yhteys TIMiin. Perumiseen sovelletaan operaattorin peruutus- ja hyvityskäytäntöjä.
Maksetun jäsenyyden muuttaminen: YouTube Premiumin jäsenyyttä ei voi vaihtaa YouTube Music Premiumiin TIMin kautta. YouTube Premiumin jäsenyyksiin sisältyy pääsy YouTube Music Premiumiin ilman lisämaksua.

Orange (Romania)

Tehtyäsi ostoksen näet veloituksen operaattoritililläsi 15 minuutin kuluttuessa.

Huom. Kun otat käyttöön operaattorilaskutuksen, saatat saada puhelimeesi tekstiviestin, jonka alussa on "DCB" tai "DCB_Association". Tämä viesti luodaan ja lähetetään automaattisesti YouTube-tilisi operaattorilaskutuksen vahvistuksena.