Films en tv-programma's kopen op een computer of mobiel apparaat

Als je betaalde films en tv-programma's wilt kopen op YouTube, moet je 18 jaar of ouder zijn, in een ondersteund land wonen en een Google-account met een geldige betaalmethode hebben.

Opmerking: Films die je op YouTube hebt gekocht, komen niet in je Google Play-gezinsbibliotheek. Meer informatie

Als je films en tv-programma's wilt kopen op een computer, log je in op je Google-account en volg je deze stappen om een aankoop te doen:

1. Ga naar de pagina Films en shows of zoek op YouTube films of tv-programma's die je wilt kopen of huren
  2. Klik op de knop met de huur- of koopprijs. Er kunnen verschillende prijzen zijn voor verschillende resoluties.
  3. Als je een kortingsbon wilt inwisselen, klik je op Promotiecode invoeren. Het veld voor promotiecodes wordt nu getoond. Voer de code in en klik op de pijl. Klik vervolgens op de juiste aankoopknop om verder te gaan.
  4. Selecteer de gewenste betaalmethode of voeg een nieuwe betaalmethode toe. Klik vervolgens op Kopen om de transactie af te ronden.
  5. Nadat je betaling is verwerkt, krijg je een aankoopbevestiging.
  6. Je vindt al je gekochte video's op https://www.youtube.com/purchases als je ingelogd bent op je account.
Aandachtspunten:
  • Huurvideo's zijn beschikbaar gedurende de huurperiode, die ingaat op het moment dat je de eerste keer kijkt. Gekochte video's kun je zo vaak bekijken als je wilt. Lees onze gebruiksregels voor meer informatie
  • Voor sommige content gelden er verschillende prijzen voor verschillende resoluties. Content in HD of UHD is alleen beschikbaar op bepaalde ondersteunde apparaten en bij een bepaalde internetsnelheid. Zie apparaatvereisten voor HD en UHD voor meer informatie.