Käyttäjien piilottaminen kanavalta

Voit piilottaa tietyt katsojat muulta kanavasi yleisöltä.

Kun käyttäjä piilotetaan, hänen kommenttinsa eivät enää näy kanavallasi eivätkä YouTube Studion Kommentit-sivulla. Käyttäjä ei voi myöskään luoda klippejä videoistasi tai livestriimeistäsi.

Jos haluat ilmoittaa väärinkäytöstä, ahdistelusta, sopimattomasta sisällöstä tai tietosuojaongelmista, käy Turvallisuuskeskuksessa.

Käyttäjän piilottaminen

Voit piilottaa käyttäjän kanavaltasi seuraavasti:

1. Etsi kommentti, jonka käyttäjä on lisännyt kanavallesi tai videoosi.
  2. Valitse kommentin vierestä Lisää " ja sitten Piilota kanavalta .

Käyttäjän piilottaminen YouTube Studiossa

Voit piilottaa käyttäjän kanavaltasi YouTube Studiossa seuraavasti:

1. Etsi käyttäjän kanavan URL-osoite kanavan etusivulta.
  2. Avaa YouTube Studio.
  3. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset ja sitten Yhteisö.
  4. Liitä kanavan URL-osoite Piilotetut käyttäjät ‑kenttään.
  5. Valitse Tallenna.

Piilottamasi käyttäjät

Näet listan piilottamistasi käyttäjistä YouTube Studiossa. Näin löydät sen:

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset ja sitten Yhteisö.
  3. Näet piilottamasi käyttäjät kohdasta Piilotetut käyttäjät.

Käyttäjän näyttäminen

Voit poistaa käyttäjän piilotetuista käyttäjistä ja näyttää hänen lisäämänsä uudet kommentit. Tee näin:

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset ja sitten Yhteisö.
  3. Etsi Piilotetut käyttäjät ‐kentästä käyttäjä, jonka haluat näyttää.
  4. Valitse käyttäjän nimen vierestä Poista
  5. Valitse Tallenna.

Lisätietoja käyttäjien piilottamisesta

Mitä tapahtuu, kun käyttäjä piilotetaan?

Kaikki hänen kanavansa jättämät kommentit piilotetaan videoistasi 48 tunnin kuluessa.

Jos piilotan käyttäjän, lähetetäänkö hänelle siitä ilmoitus?

Ei. Jos piilotat käyttäjän, hän ei saa siitä ilmoitusta.

Mitä tapahtuu, kun käyttäjä näytetään?

Hänen jatkossa jättämänsä kommentit näkyvät videoissasi ja YouTube Studiossa.
Käyttäjän aiemmat kommentit pysyvät kuitenkin piilotettuina.