Läs mer om community-inlägg

YouTube Community Posts

Du kan skapa inlägg för att få kontakt och interagera med tittarna i omröstningar, quiz, giffar, text, bilder och videor. Tittarna hittar dina inlägg på Community-fliken på din kanalsida. Inlägg kan också visas på deras startsida eller i deras prenumerationsflöde, och om de prenumererar på din kanal kan de få en avisering när du gör inlägg.

Inlägg är inte tillgängliga om

Om kanalens målgrupp har angetts som avsedd för barn är Community-fliken bara synlig för dig och inte tittarna. Du kan inte heller skapa nya inlägg, men du kan visa tidigare inlägg.

Obs! Åtkomst till community-inlägg kan ändras beroende på din kanalroll.

Visa dina inlägg

Du kan hitta dina inlägg på kanalens Community-flik och under avsnittet Innehåll i YouTube Studio. Så här öppnar du dina inlägg i YouTube Studio:

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Innehåll i menyn till vänster.
  3. Klicka på fliken Inlägg.

Om du har angett ett framtida publiceringsdatum för inlägg visas de i YouTube Studio och i avsnittet Planerat på Community-fliken. Du kan även se inlägg som upphört genom att gå till avsnittet Arkiverat på Community-fliken. Det här avsnittet visas bara för dig.

Obs! Inlägg som bryter mot våra riktlinjer för communityn är inte tillåtna på YouTube. Om inlägget bryter mot våra policyer kan det tas bort och en varning kan tillämpas på kanalen. Åtkomsten till vissa funktioner, till exempel inlägg, kan begränsas för kanaler som bryter mot våra riktlinjer för communityn.
Få tips för kreatörer om community-inlägg.

Anpassa kommentarsinställningar för inlägg

Om kommentarer har inaktiverats för dina inlägg ska du se till att kanalens standardinställningar för kommentarer inte är inställda på Inaktivera kommentarer. Du kan även aktivera kommentarer för enskilda inlägg i YouTube Studio på datorn.

Av säkerhetsskäl kan YouTube ha inaktiverat kommentarer, till exempel för att skydda minderåriga eller på grund av andra säkerhetsproblem. Läs mer om varför kommentarer har inaktiverats.

Inlägg som delar videor speglar kommentarsinställningarna för de videorna. När du delar en video i ett inlägg och videons kommentarer har inaktiverats inaktiveras även kommentarerna i ditt inlägg. Kommentarer kan vara inaktiverade för en video av följande anledningar:

Om du äger videon du delar kan du välja att aktivera eller inaktivera kommentarer för en specifik video i YouTube Studio. Läs mer om hur du väljer kommentarsinställningar.