YouTuben käyttäjän ohjeet

YouTuben ohjekeskus

Olet jo oikeassa paikassa, vianetsinnän ytimessä. Ohjekeskukseen pääsee ohjepainikkeesta kaikkien YouTube-sivujen vasemman alareunan valikosta tai suoraan osoitteesta support.google.com/youtube.

YouTuben ohjekanavat

Katso YouTube Viewers ‑kanavan videoita, joissa kerrotaan tuoreimmista uutisista ja annetaan neuvoja tuotteidemme käyttöön.

YouTuben ohjeyhteisö

TeamYouTuben ylläpitämä YouTuben ohjeyhteisö tarjoaa vastauksia kysymyksiisi. Näet TeamYouTuben tuoreimmat uutiset esille nostetuista poiminnoista.

@TeamYouTube-Twitter-tunnus

Seuraa meitä Twitterissä @TeamYouTube, niin näet uusimmat uutiset ja ongelmanratkaisuvinkit, joilla saat YouTubesta enemmän hyötyä.

Tiimimme julkaisee uutisia ja vastaa kysymyksiin seuraavilla kielillä: englanti, espanja, portugali, saksa, ranska, venäjä, japani, indonesia, arabia ja hindi.

Lue lisää TeamYouTubesta.

Tekijänoikeudet

Käytännöt

Näillä työkaluilla saat tietoa YouTuben käytännöistä, turvallisuusperiaatteista ja ilmoitustyökaluista.

Huom. Kaikkia resursseja ei ole tarjolla kaikilla kielillä.