Urheilu YouTubessa

Joissakin tapauksissa voit katsella urheilutapahtumia livenä yksinoikeudella YouTubessa. Katseluun ei vaadita YouTube-tiliä, ja sisältö on saatavilla YouTubessa kaikilla laitteilla.

Voit selata suosittua urheilusisältöä Urheilu-kohdesivulla.

Esimerkki: Major League Baseball (MLB) ‑ottelut YouTubessa

MLB:n kauden 2022 otteluista 21 on katsottavissa YouTubesta, Yhdysvalloissa myös YouTube TV:stä (saatavilla YouTube TV ‑jäsenille). Alla on lueteltu tavat, joilla otteluita voi katsoa.

Vinkki: YouTubessa voit valita ottelulle joko koti- tai vierasjoukkueen selostuksen videosoittimen asetuksista.
  • Selaimella: Valitse videosoittimesta Asetukset ja sitten Ääniraita.
  • YouTube-mobiilisovelluksessa: Valitse videosoittimesta Asetukset   ja sitten Lisäasetukset  ja sitten Audio.
  • Television YouTube-sovelluksessa: Valitse videosoittimesta Lisää   ja sitten Ääniraidat.

Voit valita ääniraidaksi joko Koti tai Vieras sen mukaan, kumman haluat kuulla ottelun aikana. Voit myös valita Ensisijainen, jolloin striimissä käytetään YouTuben ensisijaiseksi asettamaa ääniraitaa.

MLB-otteluiden katsominen YouTube-mobiilisovelluksessa

1. Avaa YouTube-sovellus.
  2. Kirjoita hakukenttään "MLB".
  3. Valitse MLB:n YouTube-kanava.
  4. Jos ottelu on käynnissä, voit katsoa sen livenä napauttamalla pikkukuvaa.
  5. Jos ottelu pelataan myöhemmin, napauta pikkukuvaa ja sitten Aseta muistutus, niin saat ilmoituksen, kun ottelu alkaa.

Voit viedä kuvan isolle TV-näytölle Chromecast-laitteella napauttamalla Chromecast-kuvaketta Inactive cast extension .

Katso MLB-otteluita TV:n YouTube-sovelluksessa

1. Avaa YouTube-sovellus.
  2. Kirjoita hakukenttään "MLB".
  3. Valitse MLB:n YouTube-kanava.
  4. Jos ottelu on käynnissä, voit katsoa sen livenä napauttamalla pikkukuvaa.

Katso MLB-otteluita YouTube.comissa

1. Mene verkkoselaimella osoitteeseen youtube.com/mlb.
  2. Jos ottelu on käynnissä, voit katsoa sen suorana klikkaamalla pikkukuvaa.
  3. Jos ottelu alkaa myöhemmin, valitse Aseta muistutus, niin saat ilmoituksen, kun ottelu alkaa.

Katso MLB-otteluita YouTube TV:ssä (vain jäsenille)

YouTube TV ‑jäsenet voivat katsoa MLB-otteluita livenä YouTube TV:stä. Nämä ottelut näkyvät kaikkialla Yhdysvalloissa tuetuilla laitteilla. Katso, miten näet ottelut YouTube TV:stä televisiollasi tai striimaat kuvaa televisioon. YouTube TV:n katsojille ei ole rajoituksia Yhdysvalloissa.

Katseluohjeet:

1. Avaa YouTube TV ‑sovellus tai siirry selaimella osoitteeseen tv.youtube.com.
  2. Kirjoita hakukenttään "MLB" ja valitse suorat tai tulevat ottelut tai katso otteluaikataulut MLB:n liigasivulta.
  3. Näet ottelulähetykset Live-välilehdeltä "MLB Game of the Week" ‑kanavalta.