Offisielle-kort i søk

Offisielle-kort brukes til å fremheve offisielt innhold i YouTube-søk, noe som gjør det enklere for seerne å oppdage innhold. På kortene presenteres offisielle videoer fra populære kanaler, for eksempel fra kjendiser, musikere og de største YouTube-skaperne, samt innhold knyttet til idrettslag, film og TV, musikk og spesielle arrangementer. Kortene genereres automatisk og kan ikke tilpasses.

Musikkort

På musikkort fremheves artister, sanger, sjangere eller nylige album og musikkvideoer. Du kan også se nylige premierer og direktesendinger fra favorittartistene dine på offisielle artistkort. Topplister-kort viser populære sanger og musikkvideoer fra YouTube Music i søk. Finn ut mer om musikkhitlister og -statistikk.

Sportskort

Sportskort viser idrettslag, kommende eller pågående kamper, mesterskap eller innhold knyttet til forskjellige idrettsgrener. Disse kortene kan også vise nylige resultater, høydepunkter og aktuelle lag.

TV-kort

På TV-kort vises innhold knyttet til programmer eller TV-selskaper. Kortene inneholder vanligvis informasjon om nye episoder eller sesonger, og hvis den aktuelle kanalen er bekreftet, ser du kanskje også en Abonner-knapp. Enkelte serier kan være tilgjengelige uten kostnad, mot en engangsbetaling eller bare for Premium-abonnenter.

Kort for videospill

På kort for videospill fremheves offisielt innhold knyttet til bestemte videospill. Når du trykker på et slikt kort, ser du mer innhold om det aktuelle spillet – for eksempel direktesendinger, nylige opplastinger og populære videoer.

Kort for spesielle arrangementer

Kort for spesielle arrangementer viser innhold om blant annet musikkfestivaler og større idrettsarrangementer, for eksempel VM.

Kort for offisielle personer

Kort for offisielle personer vises for en rekke berømte personer som det søkes mest etter på YouTube, for eksempel skuespillere, musikere, idrettsutøvere og populære YouTube-skapere. Disse kortene inneholder en Abonner-knapp samt den nyeste opplastingen fra den aktuelle personen.

Merk: Det er foreløpig bare et begrenset antall personer som har kort for offisielle personer. Det er ikke mulig å be om å få et, men vi planlegger å utvide funksjonen til flere kanaler i nærmeste fremtid.

Kort for en statlig representant

Kort for en statlig representant dukker opp når følgende søkes etter:

• navn på lederen av en statsmakt med utøvende makt statsminister, president eller en lignende rolle i øverste maktposisjon, avhengig av landet
  • en statsmakt med utøvende makt
Merk: Kort for en statlig representant støttes bare i enkelte land. Dette kortet vises ikke i forkant av valget av denne rollen.

Offisielle-kort for podcaster

Offisielle-kort for podcaster fremhever de nyeste episodene av utvalgte podcaster.

Merk: Offisielle-kortene for podcaster er bare tilgjengelige for et begrenset utvalg podcastskapere. Vi planlegger å utvide funksjonen til flere kanaler i fremtiden.