Rajoitetusti saatavilla oleva data YouTuben Tilastoissa

Haluamme tarjota sisällöntuottajille hyödyllistä dataa heidän kanavaansa koskevien päätösten tueksi, mutta osa datasta voi olla rajoitetusti saatavilla YouTuben Tilastoissa, jos mittarit eivät ylitä tiettyä kynnystä. Näin voi olla monenlaisissa raporteissa, jotka eivät välttämättä sisällä kaikkea dataasi tai mitään osaa siitä.
Huom. YouTuben Tilastoissa saattaa näkyä eri mittareita riippuen siitä, käytätkö YouTube Studion tietokoneversiota vai YouTube Studio ‑sovellusta.

Vähäinen liikenne määritetyllä aikavälillä

Videolla tai kanavalla ei ole tarpeeksi liikennettä valitulla ajanjaksolla. Tilastoissa näkyvä viesti ilmoittaa, ettet voi katsoa kattavaa raporttia, esimerkiksi "Ei riittävästi demografista dataa".

Rajoitetusti saatavilla oleva data valitun suodattimen tai kategorian takia

Olet valinnut suodattimen tai kategorian, kuten maantieteellisen sijainnin tai sukupuolen, jonka arvot eivät täytä tiettyä kynnystä. Jos dataa on saatavilla rajoitetusti, eri raporteissa raportoidut kokonaismäärät voivat poiketa toisistaan sen mukaan, miten kyseiset raportit koostavat dataa. Tässä näkyy ero raportin tai kortin Yhteensä-arvon ja sen yksittäisten rivien summan välillä. Näin käy, jos jotain datariviä ei ole saatavilla mutta se on silti laskettu mukaan, jotta kokonaissumma on oikein. Taulukon alareunassa näkyy ilmoitus, että saatavilla ovat vain eniten dataa sisältävät tulokset.

Jos haluat nähdä enemmän dataa, pidennä ajanjaksoa tai poista suodattimia ja erittelyjä. Näiden asetusten muuttaminen voi lisätä kattavassa raportissa näkyvän datan määrää.

Esimerkki rajoitetusti saatavilla olevasta datasta

Oletetaan esimerkiksi, että avaat YouTube Studion Edistynyt tila ‑kohdassa maantieteellisen raportin, josta näet videon katselukerrat maittain. Oletetaan myös, että videota katsottiin valitulla aikavälillä 1 000 kertaa, joista 500 kertaa katsottiin Yhdysvalloissa, 498 kertaa Kanadassa ja kaksi Ranskassa.

Tässä esimerkissä kokonaissummarivillä näkyy, että videota on katsottu 1 000 kertaa. Muut rivit osoittavat, että videota on katsottu vain 500 kertaa Yhdysvalloissa ja 498 kertaa Kanadassa. Katselukertojen kokonaismäärä ja rivien summa siis eroavat toisistaan. Maakohtaisessa listassa ei näy, että kahta muuta katselukertaa olisi ylipäätään tapahtunut tai että videota olisi koskaan katsottu Ranskassa.

Huom. Datan rajoittamiseen käytettäviä kynnysarvoja ei julkaista, ja YouTube voi muuttaa niitä oman harkintansa mukaan.

Rajoitetusti saatavilla olevan datan tyypit

Seuraavia tietoja voidaan rajoittaa:

Demografinen data

Ikään ja sukupuoleen liittyvää ja muuta demografista dataa saattaa olla saatavilla YouTube Analyticsissa rajoitetusti. Saatat esimerkiksi nähdä asiaan liittyvän viestin katsoessasi yksittäistä videota tai maata koskevaa demografista dataa, jos sitä ei ole riittävästi näytettäväksi.

Yksityisistä tai piilotetuista videoista ei näy demografista dataa kanavan liikenteen määrästä riippumatta.

Yleisödata

Yleisödataa voi näkyä rajoitetusti YouTuben Tilastoissa seuraavissa tilanteissa:

Maantieteellinen data

Katsojien sijaintimaahan tai ‑alueeseen liittyvien mittareiden tai kategorioiden dataa saatetaan rajoittaa. Maantieteellistä myyntitulodataa ei kuitenkaan rajoiteta.

Kanavan liikenteen määrästä riippumatta sijaintidataa ei näytetä, jos se liittyy seuraaviin:

• reaaliaikaiset raportit
  • yksityiset tai piilotetut videot.

Hakutermit ja URL-osoitteet

Hakutermeihin ja ulkoisiin URL-osoitteisiin liittyvää dataa saattaa olla saatavilla rajoitetusti liikenteen lähteisiin, toistosijaintiin ja tilaajien lähteisiin liittyen. Esimerkiksi yksittäisiä hakutermejä tai vain vähän liikennettä kerryttäviä URL-osoitteita ei välttämättä näy, mutta näkyvissä ovat silti ne, jotka tuovat yleisimmin katsojia sisältösi pariin.