Notícies a YouTube

A YouTube, ens comprometem a connectar-te amb contingut de fonts de notícies acreditades per ajudar-te a estar al dia dels esdeveniments més recents. Per fer-ho, donem suport a fonts de notícies acreditades a les nostres funcions de notícies, com ara el prestatge Notícies d'última hora. A continuació, pots obtenir més informació sobre com determinem quines fonts de notícies són acreditades i com destaquem el seu contingut a través de les nostres funcions de notícies.

Per obtenir informació sobre altres maneres en què destaquem les fonts de notícies acreditades, pots consultar aquest enllaç.

Fonts de notícies acreditades

Per ajudar a identificar les fonts de notícies acreditades d'alta qualitat i mostrar-les a les funcions de notícies, els nostres sistemes utilitzen diversos senyals que poden incloure la qualitat del canal i la cobertura del canal sobre esdeveniments de notícies recents i rellevants. Els canals també han de seguir les polítiques de funcions de la Cerca de Google i les polítiques de continguts de Google Notícies.

Utilitzem tècniques d'aprenentatge automàtic per produir els senyals que s'utilitzen per identificar fonts de notícies per a les nostres funcions de notícies. Els avaluadors humans externs fan aportacions que entrenen, avaluen i milloren aquests senyals de manera contínua.

Funcions de notícies de YouTube

Hem desenvolupat diverses funcions per ajudar-te a connectar amb les notícies més recents a YouTube. Aquestes funcions utilitzen senyals de Google Notícies per identificar els principals moments a les notícies i les notícies destacades del dia.

El contingut de les funcions de notícies de YouTube prové de fonts de notícies acreditades. Els vídeos concrets que es mostren es generen mitjançant un algoritme basat en diversos senyals, com ara:

• Idioma i rellevància locals.
  • Rellevància d'un tema o esdeveniment de notícies.
  • Actualitat del contingut.
  • Reproduccions en directe.
  • Intenció informativa o vídeos dins d'un context periodístic.
  • Senyals de recomanació estàndard de YouTube.
  • Associació amb llocs web el contingut dels quals es mostra a Google Notícies.

És possible que les funcions específiques de notícies de YouTube que s'indiquen a continuació no estiguin disponibles en tots els països o regions, ni en tots els idiomes. Estem treballant per oferir aquestes funcions en més països o regions i en més idiomes.

Prestatge Notícies d'última hora a la pàgina d'inici

Si es produeix un esdeveniment informatiu important, és possible que es mostri un prestatge de notícies d'última hora a la pàgina d'inici de YouTube. Alguns exemples d'esdeveniments de notícies significatius poden incloure tragèdies a gran escala o ocurrències polítiques importants. El prestatge es mostrarà als usuaris que hagin iniciat la sessió i siguin majors de 18 anys. Si no t'interessa aquest prestatge, pots ignorar-lo a la pàgina d'inici.

Prestatge amb notícies destacades a la Cerca

Si cerques una notícia específica a YouTube, és possible que vegis un prestatge amb notícies destacades als resultats de la cerca. Si és una de les notícies principals del dia, el prestatge amb notícies destacades mostrarà contingut relacionat amb la notícia. Aquest prestatge es mostrarà independentment de l'edat de l'usuari i no es pot ignorar.

Prestatge amb notícies destacades a la pàgina d'inici

Si sovint mires o cerques notícies a YouTube, és possible que es mostri un prestatge amb notícies destacades a la pàgina d'inici. Aquest prestatge inclou contingut relacionat amb les notícies principals del dia i es mostrarà als usuaris que hagin iniciat la sessió, independentment de l'edat.

YouTube.com/news

YouTube.com/news destaca les notícies i els vídeos principals del dia. També és possible que hi vegis algunes funcions experimentals. Aquests experiments poden connectar-te amb contingut de fonts de notícies diferents en diversos formats.

Tauler d'informació de notícies en curs a la Cerca

Quan cerques un esdeveniment d'última hora significatiu, és possible que es mostri un tauler d'informació que destaca les notícies en curs de diverses fonts de notícies. Aquest tauler també estarà enllaçat al lloc web de notícies perquè puguis accedir-hi fàcilment i llegir l'article complet sobre l'esdeveniment en qüestió. Aquests llocs web de notícies han d'estar associats a un canal de YouTube que compleixi els criteris d'idoneïtat que s'indiquen més amunt.

Pàgina de visualització de News

La pàgina de visualització de News recollirà notícies de fonts acreditades i diverses a YouTube per ajudar els espectadors a aprofundir en els diversos punts de vista d'una notícia i explorar-los.

Aquesta pàgina de visualització mostrarà notícies en diversos formats, com ara:

• Darreres novetats, amb la cobertura de vídeo més recent de la notícia.
  • Explicacions i comentaris, amb context addicional sobre el tema de la notícia.
  • Notícies en directe, amb transmissions en directe que mostren el que passa al moment.
  • Curts, per posar-te al dia de les darreres novetats de la notícia ràpidament.

Per obrir la pàgina de visualització d'una notícia concreta, fes clic en un vídeo que tingui la icona de diari a la pàgina d'inici de YouTube, a la pàgina de destinació de News o als resultats de la cerca.

Nota: això és una pantalla simulada que serveix només a tall il·lustratiu.

Enviar suggeriments

Si tens cap suggeriment o comentari sobre les funcions de notícies a YouTube, pots:

• Enviar suggeriments a través de l'opció Més '' als taulers, o
  • Enviar-nos suggeriments amb el menú de la foto de perfil.