Navegar en mode d'incògnit a YouTube amb dispositius mòbils

Si has iniciat la sessió a l'aplicació YouTube, ara pots activar el mode d'incògnit. Aquest mode et permet navegar en una sessió que no influirà ni es veurà reflectida en l'historial de cerques i de visualitzacions del teu compte.

Activar el mode d'incògnit a Android 😎| Consells professionals d'Ajuda de YouTube

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Com es pot navegar en mode d'incògnit

Per navegar en mode d'incògnit, toca la teva foto de perfil i, a continuació, Activa el mode d'incògnit . Només pots fer servir aquesta funció si tens la sessió iniciada. El mode d'incògnit et permet mantenir la sessió iniciada, però es comporta com si la tinguessis tancada.

Mentre naveguis es mostrarà un recordatori permanent en una barra negra a la part inferior de la pantalla que indica que estàs en mode d'incògnit.
L'historial de cerques no es desarà en el mode d'incògnit.

Què passa quan navego en mode d'incògnit

Mentre navegues en mode d'incògnit, l'aplicació YouTube funciona com si no haguessis iniciat la sessió al teu compte. L'activitat del compte, com ara les teves subscripcions o l'historial de visualitzacions, no influirà en la teva experiència a YouTube.

L'activitat en aquesta sessió no s'enllaçarà amb el teu compte. L'ús de dades compleix la política de privadesa de Google. Quan desactivis el mode d'incògnit, tornaràs a l'últim compte que vas utilitzar abans d'activar aquest mode. A més, si no hi ha activitat durant més de 90 minuts, la sessió d'incògnit finalitzarà i tornaràs al darrer compte que hagis utilitzat. La pròxima vegada que obris YouTube, veuràs un missatge en què se t'informarà que ja no estàs en mode d'incògnit.

Quan provis de fer accions públiques, com ara comentar o subscriure't a un canal, se't demanarà que iniciïs la sessió per completar l'acció.