Katsojien estäminen livechatissa

Jos et enää halua nähdä toisen katsojan viestejä livechatissa, voit estää hänet. Estämäsi katsoja ei myöskään näe sinun viestejäsi, ellet postaa viestiä hänen omalle kanavalleen tai hänen valvomalleen kanavalle.

Huom. Vain katsojat voivat estää toisia katsojia. Estäminen voi estää käyttäjän myös muissa Googlen tuotteissa ja palveluissa. Sisällöntuottajat ja valvojat voivat piilottaa käyttäjiä kanavaltaan valvomalla livechatia.

Käyttäjien estäminen livechatissa

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Käyttäjän estäminen livechatissa

1. Napauta estettävän katsojan viestiä.
  2. Napauta Estä.

Eston kumoaminen livechatissa

Käyttäjän eston voi kumota osoitteessa myaccount.google.com/blocklist.

Muita artikkeleita

Kommentoijan estäminen

Tilien estäminen ja estojen kumoaminen

Livechatin valvonta

Sisällön ja kanavien estäminen – lapsilukko

Suositusten ja hakutulosten ylläpitäminen