Kanavajäsenyyksien laittaminen päälle tai pois päältä

Kanavajäsenyyksien avulla katsojat voivat liittyä kanavasi jäseniksi ja saada kuukausimaksua vastaan jäsenetuja, kuten merkkejä ja emojeita.

Näin pääset alkuun kanavajäsenyyksien kanssa:

1. Tutustu kanavajäsenyyksien kelpoisuusvaatimuksiin ja alueelliseen saatavuuteen sekä käytäntöihin ja ohjeisiin.
  2. Laita jäsenyydet päälle kanavallasi tai verkostossasi.
  3. Luo etuja ja tasoja kanavasi jäsenyysohjelmaan.

Kanavajäsenyydet

Tilaa YouTube Creators ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Kanavajäsenyyksien laittaminen päälle

Jos haluat ansaita tuloja kanavajäsenyyksistä, sinun (ja MCN-verkostosi) on ensin hyväksyttävä kaupallisten tuotteiden moduuli. Lisätietoja moduulista on YouTuben kaupallisten tuotteiden kaupallistamiskäytännöissä.

Näin laitat kanavajäsenyydet päälle kanavallasi:

1. Kirjaudu YouTube Studioon tietokoneella.
  2. Klikkaa vasemmasta valikosta Ansaitse .
  3. Klikkaa Jäsenyydet-välilehteä. Se näkyy vain, jos kanavasi täyttää ehdot.
  4. Klikkaa Aloita ja seuraa näytön ohjeita.
  5. Jos olet ensimmäistä kertaa Jäsenyydet-välilehdellä, allekirjoita kaupallisten tuotteiden moduuli näytön ohjeiden mukaisesti.

Kanavajäsenyyksien laittaminen päälle verkostossa

Verkoston pitää sallia kanavajäsenyydet ennen kuin siihen kuuluva kanava voi laittaa kanavajäsenyydet päälle. Tee näin:

1. Kirjaudu YouTube Studioon tietokoneella.
  2. Klikkaa vasemmasta alakulmasta Asetukset .
  3. Klikkaa Sopimukset.
  4. Hyväksy kaupallisten tuotteiden moduuli.

Kanavajäsenyyksien laittaminen pois päältä

Voit ottaa jäsenyydet pois päältä kanavallasi milloin tahansa. Muista, että jos otat kanavajäsenyydet pois päältä, tasoja, jäseniä ja etuja ei tallenneta. Kaikki jäsenten toistuvat kuukausimaksut perutaan, ja kanava menettää jäsenensä.

Jos laitat kanavajäsenyydet uudelleen päälle, katsojien on itse liityttävä takaisin jäseniksi.

Näin otat kanavajäsenyydet pois päältä:

1. Kirjaudu YouTube Studioon tietokoneella.
  2. Klikkaa vasemmasta valikosta Ansaitse .
  3. Klikkaa Jäsenyydet-välilehteä.
  4. Klikkaa Jäsenedut-kohdan vierestä Lisää ".
  5. Klikkaa Poista kanavajäsenyydet käytöstä.
  6. Merkitse "Ymmärrän ja haluan poistaa jäsenyydet käytöstä kaikilta faneiltani" ‐kohdan viereinen valintaruutu ja klikkaa OTA POIS PÄÄLTÄ.

Kun olet laittanut kanavajäsenyydet päälle, voit luoda etuja ja tasoja kanavasi jäsenyysohjelmaan.