Een YouTube-zoekvoorspelling melden

We doen ons best om ongepaste voorspellingen te voorkomen, maar dit lukt niet altijd. Als je denkt dat een voorspelling in strijd is met het beleid voor automatisch aanvullen, kun je deze zo melden:

1. Klik onderaan het voorspellingsvak in de zoekbalk op Zoekvoorspellingen melden.
  2. Geef je feedback op en klik op MELDEN.

We beoordelen je feedback, maar gemelde voorspellingen worden niet automatisch verwijderd.

Ik heb een juridisch probleem met de voorspelling

Vul dit formulier in als je een verwijderingsverzoek wilt indienen voor content die volgens jou onwettig is.