Explorar l'aplicació YouTube en un televisor

L'aplicació YouTube està disponible en molts televisors intel·ligents, dispositius de reproducció en continu i videoconsoles. Inicia la sessió a l'aplicació, consulta a quins canals t'has subscrit, cerca contingut i utilitza el teu dispositiu mòbil com a comandament. També pots mirar YouTube al teu televisor intel·ligent enllaçant els dispositius.

Comprova si l'aplicació YouTube està disponible a la teva ubicació.

Ubicacions on està disponible

Argentina

Luxemburg

Austràlia

Malàisia

Àustria

Malta

Azerbaidjan

Mèxic

Bahrain

Montenegro

Bangladesh

Marroc

Belarús

Nepal

Bèlgica

Països Baixos

Bolívia

Nova Zelanda

Bòsnia i Hercegovina

Nicaragua

Brasil

Nigèria

Bulgària

Macedònia del Nord

Canadà

Noruega

Xile

Oman

Colòmbia

Pakistan

Costa Rica

Panamà

Croàcia

Papua Nova Guinea

Xipre

Paraguai

República Txeca

Perú

Dinamarca

Filipines

República Dominicana

Polònia

Equador

Portugal

Egipte

Puerto Rico

El Salvador

Qatar

Estònia

Romania

Finlàndia

Rússia

França

Aràbia Saudita

Geòrgia

Senegal

Alemanya

Sèrbia

Ghana

Singapur

Grècia

Eslovàquia

Guatemala

Eslovènia

Hondures

Sud-àfrica

Hong Kong

Corea del Sud

Hongria

Espanya

Islàndia

Sri Lanka

Índia

Suècia

Indonèsia

Suïssa

Iraq

Taiwan

Irlanda

Tanzània

Israel

Tailàndia

Itàlia

Tunísia

Jamaica

Turquia

Japó

Uganda

Jordània

Ucraïna

Kazakhstan

Regne Unit

Kenya

Estats Units

Kuwait

Uruguai

Letònia

Veneçuela

Líban

Vietnam

Líbia

Iemen

Liechtenstein

Zimbàbue

Lituània

Com es pot iniciar la sessió a YouTube en un televisor

Navegar per l'aplicació en un televisor

Iniciar o tancar la sessió a l'aplicació YouTube

Pots iniciar la sessió a l'aplicació YouTube al televisor intel·ligent, al dispositiu de reproducció en continu o a la videoconsola. També pots tancar la sessió o suprimir un compte de l'aplicació.

Canviar entre comptes

A l'aplicació YouTube al televisor, pots iniciar la sessió en diversos comptes i canviar fàcilment d'un compte a un altre.

Nota: si selecciones el perfil del teu fill o filla o un perfil de convidat de YouTube Kids, aniràs a YouTube Kids. Obtén més informació sobre aquesta experiència.

Les persones que visquin amb tu poden afegir-hi els seus comptes i els convidats poden iniciar la sessió en un compte de convidat. Els comptes de convidat et permeten fer servir YouTube al televisor amb la sessió tancada; el contingut que miris sense iniciar la sessió no afectarà les recomanacions del compte amb la sessió iniciada.

Cercar vídeos per mirar

Per cercar vídeos a l'aplicació, tens diverses opcions:
Des de la cerca
  • Pots fer servir la cerca al tauler de navegació de l'esquerra.

Des de la pestanya Inici

• Navega per la graella de vídeos recomanats de la pestanya Inici .
  • Selecciona el tauler de navegació de l'esquerra per obrir una barra de navegació secundària. Pots explorar diverses pestanyes, com ara Recomanats, Tendències o Música.

Des de la pestanya Subscripcions tab

• Navega per la graella de vídeos recomanats dels canals a què t'has subscrit.
  • Desplaça't pels canals a què estàs subscrit per veure'n els vídeos o les llistes de reproducció més recents.

Des de la pàgina de visualització

• Desplaça't cap avall i selecciona Cerca .

Desar vídeos en llistes de reproducció

Pots afegir vídeos a llistes de reproducció que ja hagis creat en altres dispositius. Obtén informació sobre com pots crear i gestionar llistes de reproducció.
Per desar vídeos en una llista de reproducció:
  1. A la pàgina de visualització d'un vídeo, selecciona Desa el vídeo .
  2. Selecciona la llista de reproducció en què vols desar el vídeo.

Accedir a la biblioteca

A la pestanya Biblioteca , trobaràs les pestanyes Historial, Els meus vídeos, Visualitza més tard, Les teves pel·lícules i programes i Llistes de reproducció.

Actualitzar la configuració

Per accedir a la configuració del teu compte, selecciona Configuració al tauler de navegació de l'esquerra. A Configuració , pots canviar la reproducció automàtica i el mode restringit, i enllaçar el televisor al dispositiu mòbil.

Fer servir un segon dispositiu com a comandament

Utilitza el telèfon, la tauleta o l'ordinador com a comandament. Obtén informació sobre com pots enllaçar el dispositiu per utilitzar-lo amb l'aplicació YouTube al televisor.

Controlar la cua del televisor

Afegeix vídeos a la cua del televisor, o mira'n i suprimeix-ne quan connectis el telèfon, la tauleta o l'ordinador al televisor mitjançant l'emissió.

Afegir vídeos a la cua del televisor

1. Toca Més '' al costat del vídeo que vols afegir.
  2. Toca Afegeix a la cua.

Veure la cua del televisor

La cua del televisor es mostrarà en una finestra minimitzada a la part inferior de la pàgina de YouTube del teu telèfon. Fes lliscar la finestra minimitzada cap amunt per obrir i veure la cua.

Suprimir vídeos de la cua del televisor

1. Obre la cua del televisor.
  2. Toca Més '' al costat del vídeo que vols suprimir.
Toca Suprimeix de la cua.

Resolució de problemes i suggeriments

Resolució de problemes

Si tens problemes en mirar YouTube al televisor, segueix les nostres directrius de resolució de problemes.

Enviar suggeriments a YouTube

Treballem contínuament per millorar els nostres productes i els teus suggeriments ens són molt útils. Per fer-nos arribar la teva opinió sobre la nova experiència amb el producte, ves a https://www.youtube.com/tv_feedback des d'un telèfon, una tauleta o un portàtil.