Pikkuruudun käyttö mobiililaitteilla

Pikkuruutua käytettäessä video kutistetaan pieneen soittimeen, jolla voit katsoa videoita samalla kun käytät muita sovelluksia. Soitinta voi liikutella laitteen aloitusnäytöllä, ja sen voi siirtää muiden sovellusten päälle.

Pikkuruudun käyttäminen mobiililaitteella

Pikkuruudun käyttäminen

Jos haluat käyttää pikkuruutua, poistu YouTube-sovelluksesta videon toiston aikana. Jos pikkuruutuasetus on käytössä, video jatkuu pikkuruudussa. Pikkuruutua voi vetää näytön eri puolille, jolloin toisto jatkuu muiden sovellusten päällä. Jos et halua jatkaa katselua pikkuruudulta, voit keskeyttää tai pysäyttää videon ennen YouTube-sovelluksesta poistumista.

YouTube Premiumin jäsenenä voit katsella YouTuben sisältöä pikkuruudulta. Jos sinulla ei ole YouTube Premiumia ja olet Yhdysvalloissa, voit kuitenkin käyttää pikkuruutua mutta et voi katsoa pienennettynä musiikkivideoita ja joitakin muita sisältöjä.

Huom. Muualla kuin Yhdysvalloissa pikkuruudun käyttö edellyttää aina YouTube Premiumin jäsenyyttä.

Pikkuruudun ottaminen pois päältä

1. Avaa Android-laitteen asetukset ja valitse And then Sovellukset ja ilmoitukset And then Lisäasetukset And then Erikoiskäyttöoikeudet And then Kuva kuvassa.
  2. Valitse YouTube.
  3. Ota ominaisuus pois päältä valitsemalla Salli kuva kuvassa

Pikkuruudun vaihtaminen päälle

1. Avaa Android-laitteen asetukset ja valitse And then Sovellukset ja ilmoitukset And then Lisäasetukset And then Erikoiskäyttöoikeudet And then Kuva kuvassa.
  2. Valitse YouTube
  3. Vaihda ominaisuus päälle valitsemalla Salli kuva kuvassa.
  4. Siirry YouTube-sovelluksen asetuksiin And then Yleiset.
  5. Laita kuva kuvassa ‑asetus päälle .

Pikkuruudun sulkeminen

Pikkuruudun voi sulkea kahdella tavalla:

• Avaa ohjaimet napauttamalla pikkusoitinta ja napauta sitten X-merkkiä soittimen oikeasta yläkulmasta

tai

• Vedä pikkuruutu ulos näytön alareunasta
Huom. Kun hylkäät pikkuruudun, saat ilmoituksen, josta voit jatkaa toistoa taustalla.