Reproducció en segon pla en navegadors per a mòbils

La reproducció en segon pla està disponible en navegadors per a mòbils amb YouTube Premium. Per activar els avantatges de la subscripció, inicia la sessió amb el teu compte de YouTube Premium (s'hi apliquen restriccions). Obtén més informació sobre els avantatges de YouTube Premium.

Iniciar la sessió

1. Ves a m.youtube.com.
  2. A l'extrem superior, toca la teva foto de perfil .
  3. Selecciona un compte o toca Inicia la sessió per afegir-ne un de nou.

Tancar la sessió

1. Ves a m.youtube.com.
  2. A l'extrem superior, toca la teva foto de perfil .
  3. Toca la fletxa avall  al costat del nom del teu compte.
  4. Toca Tanca la sessió.