Consultar els vídeos traduïts

Com es mostren els vídeos traduïts als espectadors

YouTube fa servir indicadors per fer coincidir automàticament l'idioma d'un vídeo (el títol, la descripció i els subtítols) amb les preferències dels espectadors. Aquests indicadors inclouen l'idioma i la ubicació de l'espectador i els vídeos que ha vist recentment. A més, mostren els vídeos en l'idioma més adient per a l'espectador, que és possible que sigui diferent del que està configurat com a idioma principal.

Si un espectador canvia la configuració d'idioma de YouTube, tots els vídeos no estaran disponibles immediatament en l'idioma que hagin triat, encara que els vídeos tinguin traduccions disponibles en aquest idioma.

Per exemple, si un espectador canvia el seu idioma a l'anglès, però els indicadors detecten que també sap francès, és possible que vegi la versió original en francès.

Nota: treballem perquè els espectadors puguin especificar més fàcilment les seves preferències d'idioma.

Veure els vídeos traduïts

Si vols veure les traduccions d'un vídeo, pots veure'l en un altre idioma.

1. Obre una finestra d'incògnit al navegador amb Chrome, Firefox, MS Edge o Opera.
  2. A YouTube, ves a la pàgina de visualització dels teus vídeos.
  3. Fes clic a la teva foto de perfil i després Idioma i després selecciona l'idioma que vulguis.

També pots utilitzar subtítols als vídeos quan estiguin disponibles.