Kommenttimäärän muutokset

Tällä hetkellä videon katselusivun kommenttimäärä voi poiketa YouTuben Tilastojen tiedoista. Päivitämme järjestelmiämme yhdenmukaisiksi, joten lukematiedot ovat voineet äskettäin muuttua.

Kommenttien väheneminen voi johtua siitä, että jotkin kommentit ovat yhteisösäännöissä mainittujen käytäntöjen, esimerkiksi roskasisältöä koskevien käytäntöjen, vastaisia. Lue lisää kommenttien valvonnasta ja poistamisesta.

Mikä kommenttimäärä pitää paikkansa?

Katselusivulla näkyvät kommentit osoittavat todellisen määrän, kun taas samalla sivulla kommenttikentän yläpuolella oleva luku voi olla tällä hetkellä virheellinen.