Universele links van YouTube

Met universele links van YouTube kun je makkelijk schakelen tussen de YouTube-app en andere apps op je iOS-apparaat. Als je op een YouTube-link klikt (zoals youtube.com, m.youtube.com of youtu.be), opent je iOS-apparaat de link automatisch in de YouTube-app.

Universele links staan automatisch aan op alle apparaten met iOS 9 of hoger. Klik bovenaan de pagina op de pijl-terug om terug te gaan naar de vorige app.

We raden je aan om de nieuwste versie van de YouTube-app te gebruiken omdat deze meer functies heeft dan de mobiele versie.

Universele links aanzetten

Je kunt universele links opnieuw inschakelen.

1. Open de YouTube-site voor mobiel.
  2. Tik bovenaan je mobiele browser op Openen.

Als links of apps vragen of je de link wilt openen in YouTube, selecteer je Openen om naar de YouTube-app te gaan.

Google-zoekresultaten over YouTube sturen je vanaf iPhones/iPods door naar m.youtube.com en vanaf iPads naar youtube.com.