Liity YouTube Contributors ‑ohjelmaan

YouTubella on erityinen ohjelma, jonka tarkoitus on tukea ja tuoda esiin vapaaehtoistyötä tekeviä käyttäjiä eri puolilta maailmaa.

Nämä avuliaat jäsenet parantavat YouTuben käyttökokemusta

• vastaamalla tuhansiin kysymyksiin YouTuben ohjefoorumilla (saatavana englanniksi, ranskaksi, saksaksi, japaniksi, portugaliksi, venäjäksi ja espanjaksi)
  • olemalla yhteydessä muihin YouTube Musicin käyttäjiin ja auttamalla vastaamaan kysymyksiin YouTube Musicin ohjeyhteisössä (saatavana englanniksi)
  • tuottamalla videoita, jotka auttavat jäseniä ja sisällöntuottajia käyttämään YouTubea parhaalla mahdollisella tavalla (saatavana ranskaksi, saksaksi, japaniksi, portugaliksi, venäjäksi ja espanjaksi).

Liittyminen YouTube-vapaaehtoisohjelmaan

Liittymällä YouTube-vapaaehtoisohjelmaan autat meitä tekemään YouTubesta entistä paremman paikan jakaa ja katsella videoita ja osallistua YouTuben yhteisöihin joka ikinen päivä. Saat myös mahdollisuuden osallistua erikoistyöpajoihin, pääset jututtamaan YouTuben työntekijöitä ja voit tutustua uusiin tuotteisiin ja ominaisuuksiin jo ennen niiden julkaisua. YouTube-vapaaehtoiset kuuluu Googlen tuoteasiantuntijaohjelmaan.

YouTube-vapaaehtoisohjelmaan osallistuminen edellyttää YouTube-vapaaehtoisohjelmaan sääntöjen hyväksymistä ja noudattamista. Huomaa että ohjelma on tällä hetkellä betavaiheessa ja voi muuttua. Haluamme kehittää ohjelmaa jatkuvasti. Haluatko liittyä mukaan? Rekisteröidy täällä.