Uploadproblemen met apps van derden oplossen

YouTube heeft de YouTube Data API-service geüpgraded van versie 2 naar versie 3. Deze API is nieuwere technologie waarmee apps van derden kunnen worden aangezet en geïntegreerd met YouTube. Externe app-ontwikkelaars zijn in 2014 geïnformeerd over deze wijziging, zodat ze voldoende tijd zouden hebben om over te stappen op onze nieuwe technologie. We hebben ze sindsdien geholpen met de migratie naar de nieuwere technologie die we ondersteunen.

De meeste apps van derden gebruiken al YouTube Data API-service v3, waardoor er niets verandert aan de manier waarop je met de vernieuwde apps van derden video's uploadt naar YouTube.

Apps van derden die niet zijn geüpdatet naar de nieuwe v3-technologie van de YouTube Data API-service, kunnen problemen veroorzaken als je video's uploadt naar YouTube. Je kunt via deze apps geen content meer naar YouTube uploaden.

Opmerking: Je moet je account misschien opnieuw verifiëren als je toestemming geeft aan apps van derden.

Uploadproblemen oplossen

Zie je het bericht 'gebruikersnaam/wachtwoordcombinatie mislukt' als je inlogt bij een app van derden, volg dan deze stappen om je video te uploaden:

1. Exporteer de video vanuit de app van derden.
  2. Upload de video via de website of de mobiele app van YouTube.
Je kunt ook proberen de app van derden te updaten. Als de ontwikkelaar een nieuwe versie van de app aanbiedt die YouTube Data API-service v3 gebruikt, kan een update het probleem oplossen. Als dit niet werkt, kun je contact opnemen met de ontwikkelaar van de app van derden.