Canviar l'idioma dels vídeos penjats

No pots canviar l'idioma dels vídeos que no has penjat tu. Obtén informació sobre com pots comprovar els subtítols disponibles quan miris vídeos en altres idiomes.

L'opció de configuració d'idioma del vídeo és una funció que s'utilitza per ajudar YouTube i els col·laboradors a saber quin és l'idioma original del vídeo. Aquesta funció és útil per afegir subtítols als vídeos de YouTube. També s'utilitza per ajudar els espectadors a trobar vídeos en el seu idioma.

Canviar l'idioma d'un vídeo

Pots canviar l'idioma del vídeo penjat si no s'ha definit correctament.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic a la miniatura d'un vídeo.
  4. Comprova que l'idioma desitjat es mostri a la pestanya Subtítols. Fes clic a AFEGEIX UN IDIOMA per afegir l'idioma corresponent per a "Subtítols" i "Títol i descripció".
  5. Ves a la pestanya Detalls.
  6. A la part inferior de la pàgina, fes clic a MOSTRA'N MÉS.
  7. A la secció Certificació de subtítols (CC) i idioma, tria l'idioma que vulguis a "Idioma del vídeo" i "Idioma del títol i de la descripció" i selecciona Desa.
Nota: si canvies l'opció de configuració de l'idioma original del vídeo, els subtítols traduïts en el futur faran servir l'idioma nou com a llengua de partida per a les traduccions (els subtítols publicats i els esborranys de subtítols no es veuran afectats).