De titels en beschrijvingen van je eigen video's vertalen

Je kunt vertaalde titels en beschrijvingen aan je video's toevoegen, zodat je fans je video's in hun eigen taal kunnen vinden. Je video's zijn daardoor toegankelijker voor kijkers in een ander land of een andere regio, zodat je een internationaal publiek kunt opbouwen.

Gebruik de tools hieronder om ervoor te zorgen dat de titel en beschrijving van je video in de juiste taal aan de juiste gebruikers worden weergegeven. Als je Content Manager van YouTube gebruikt om geclaimde content te beheren, kun je een csv-bestand uploaden om de videotitels en -beschrijvingen te lokaliseren.

Titels en beschrijvingen vertalen

1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Ondertiteling in het linkermenu.
  3. Selecteer een video.
  4. Als je nog geen taal voor een video hebt geselecteerd, wordt je gevraagd de taal te kiezen en je keuze te Bevestigen.
  5. Selecteer Taal toevoegen en kies de taal waarnaar je wilt vertalen.
  6. Selecteer Toevoegen onder 'Titel en beschrijving'.
  7. Voer de vertaalde titel en beschrijving in en selecteer Publiceren.