Bulksgewijs aanpassingen maken in video's

Meerdere video's bewerken

Zo kun je meerdere video's tegelijk bewerken:

1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Content in het linkermenu.
  3. Vink de vakjes aan naast de video's die je wilt bewerken.
  4. Selecteer Bewerken en kies dan het type aanpassing dat je wilt maken.
  5. Geef de details van de aanpassing op en selecteer Video's updaten.

Meerdere video's verwijderen

Als je een video verwijdert, is dit definitief. De video kan niet via YouTube worden hersteld. Sla een back-up op als je de video later nog eens wilt bekijken.

Zo verwijder je meerdere video's en conceptvideo's tegelijk:

1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Content in het linkermenu.
  3. Vink de vakjes aan naast de video's die je wilt verwijderen.
  4. Selecteer Meer acties en dan Definitief verwijderen.
  5. Bevestigen dat je de video definitief wilt verwijderen door het selectievakje aan te vinken.
  6. Selecteer DEFINITIEF VERWIJDEREN.