Je content in YouTube Kids

Je kunt zelf bepalen hoe je content wordt weergegeven op YouTube. Als je niet meer wilt dat je content wordt weergegeven, kun je deze verwijderen. Als je bepaalde content van je kanaal wilt verwijderen uit YouTube Kids, kun je een verzoek voor het verwijderen van bepaalde content uit YouTube Kids indienen.

Dit verzoek kan alleen worden ingediend door de gebruiker die de betreffende content heeft geüpload. Je moet zijn ingelogd op het account waarmee je de video('s) hebt geüpload om te verifiëren dat jij de uploader bent.