Suprimir contingut recomanat de la pàgina d'inici

Pots suprimir el contingut recomanat que no t'interessi de la pàgina d'inici. Suprimir aquests vídeos et pot ajudar a millorar les recomanacions i, així, veure més vídeos que s'ajustin als teus interessos.

Nota: aquesta funció només està disponible si tens la sessió iniciada al teu compte.
Subscriu-te al nostre canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

En un televisor intel·ligent o una videoconsola

Suprimir el contingut recomanat de la pàgina d'inici

Pots suprimir vídeos recomanats seleccionant "No m'interessa" a la teva pàgina d'inici, o des de les pàgines Inici i Visualitza a continuació en un mòbil:

1. Mantén premut el botó de selecció del comandament.
  2. Selecciona No m'interessa.
  3. Selecciona Digues per què per compartir per què vols que se suprimeixi el vídeo. Pots seleccionar Ja he vist el vídeo, El vídeo no m'agrada o No em recomanis aquest canal per personalitzar les recomanacions.

Esborrar la informació "No m'interessa" i "No em recomanis aquest canal"

Pots fer servir la informació "No m'interessa" i "No em recomanis aquest canal" per ajustar les recomanacions. Per esborrar tots els suggeriments de "No m'interessa" i de "No em recomanis aquest canal" que hagis enviat, segueix les instruccions que trobaràs a continuació en un ordinador o en un dispositiu Android, iPhone o iPad.

Recomanacions a partir de la teva activitat a Google

Per influir en les teves recomanacions, YouTube fa servir les dades de l'activitat del teu Compte de Google.

Pots veure i controlar la teva activitat a myactivity.google.com. Obtén més informació sobre com pots controlar l'activitat del teu Compte de Google.

El contingut recomanat que s'indica a continuació es pot suprimir de la pàgina d'inici des de l'ordinador:

• Vídeos
  • Canals
  • Seccions
  • Llistes de reproducció

Si desactives l'historial de visualitzacions de YouTube i no tens cap historial de visualitzacions anterior significatiu, se suprimiran les funcions de YouTube que es basen en el teu historial de visualitzacions per oferir-te recomanacions de vídeos, com ara les recomanacions de la pàgina d'inici de YouTube.

Si desactives l'historial de visualitzacions de YouTube i no tens cap historial de visualitzacions anterior significatiu, se suprimiran les funcions de YouTube que es basen en el teu historial de visualitzacions per oferir-te recomanacions de vídeos, com ara les recomanacions de la pàgina d'inici de YouTube.

Des d'un dispositiu mòbil, pots suprimir els vídeos recomanats de la pàgina d'inici i de Visualitza a continuació.

Suprimir vídeos recomanats

1. Ves al vídeo recomanat que vols suprimir.
  2. Toca Més  al costat del títol del vídeo.
  3. Toca No m'interessa.
  4. Selecciona Digues per què per compartir per què vols que se suprimeixi el vídeo. Pots seleccionar Ja he vist el vídeo o El vídeo no m'agrada per personalitzar les recomanacions.

Suprimir un canal recomanat

1. Fes clic a Més al costat del títol.
  2. Selecciona No em recomanis aquest canal .