Veure vídeos a una velocitat de fotogrames per segon alta (FPS) a YouTube

Com es poden mirar vídeos a una velocitat de fotogrames per segon alta

Per reproduir vídeos a una velocitat de fotogrames per segon alta, configura la qualitat dels vídeos de YouTube en 720p o 1080p.

Al menú de qualitat, la velocitat de fotogrames per segon alta figurarà al costat de la resolució. Per exemple, un vídeo amb una resolució de 1080p a 120 fotogrames per segon (FPS) es mostrarà com a 1080p60.

Forçar la reproducció a una velocitat de fotogrames per segon més baixa

Per mirar un vídeo a una velocitat de fotogrames per segon més baixa, canvia la qualitat a 480p o menys.

Requisits de la velocitat de fotogrames per segon alta

Només els vídeos que s'hagin penjat o reproduït en directe a una velocitat de fotogrames per segon alta es podran reproduir d'aquesta manera.

Aquesta funció està disponible a Android:

• Qualsevol dispositiu que admeti una resolució de 720p i que tingui Android 4.1 o una versió posterior i l'aplicació YouTube (versió 10.18 o una versió posterior).

Els vídeos amb una velocitat de fotogrames per segon alta també estan disponibles en aquestes altres plataformes:

• Apple TV.
  • L'aplicació de la PS3 o la PS4.