On no es pot veure: models de dispositius no compatibles amb les aplicacions de YouTube

L'aplicació YouTube actual deixarà de funcionar en alguns models de dispositius, i el mateix passarà amb les versions anteriors de l'aplicació YouTube.

Televisors intel·ligents, dispositius de reproducció en continu i videoconsoles

Pots comprovar si els televisors intel·ligents, els dispositius de reproducció en continu i les videoconsoles són compatibles amb l'aplicació YouTube aquí.

Dispositius mòbils

Actualitzar les versions de l'aplicació d'Android

Si reps el missatge següent, vol dir que la versió que utilitzes ja no és compatible. Per accedir a l'aplicació YouTube, has d'actualitzar-la a la versió més recent. Per fer-ho a Android, visita Google Play Store.

Si vols continuar utilitzant YouTube sense actualitzar l'aplicació, visita m.youtube.com al navegador mòbil.

Problemes en actualitzar

Si no pots actualitzar l'aplicació, el més probable és que la versió del teu sistema operatiu Android ja no sigui compatible amb la versió més recent de l'aplicació YouTube. Per obtenir la versió més recent de l'aplicació YouTube, actualitza el sistema operatiu Android a la versió més recent.

Pots continuar utilitzant l'aplicació YouTube sense actualitzar el sistema operatiu, però més endavant les versions més antigues de l'aplicació YouTube deixaran de ser compatibles. Sempre pots visitar m.youtube.com al navegador mòbil per veure contingut a YouTube.

YouTube ja no està disponible en alguns dispositius

Si veus aquest missatge en accedir a YouTube en un televisor intel·ligent, un dispositiu de reproducció en continu o una videoconsola, vol dir que l'aplicació YouTube ja no funciona al teu dispositiu.

Missatge: "YouTube ja no està disponible perquè aquest dispositiu no compleix els requisits més recents."

Actualitzem els nostres estàndards de seguretat periòdicament per protegir la informació dels usuaris. Per això desactivem els nostres serveis en dispositius que ja no poden complir aquests estàndards. Si el teu televisor té un navegador web, és possible que puguis continuar fent servir YouTube a través de youtube.com.

En alguns casos, pots actualitzar el microprogramari del dispositiu per restaurar l'accés a l'aplicació YouTube. Si tens dubtes sobre com pots actualitzar el microprogramari, contacta amb el fabricant del dispositiu.