Programma voor contentverificatie

YouTube helpt houders van auteursrechten bij het vinden en verwijderen van materiaal op ons platform dat vermoedelijk inbreuk maakt op hun auteursrecht. Met het programma voor contentverificatie kunnen auteursrechteigenaren materiaal zoeken dat volgens hen inbreuk maakt op hun rechten en YouTube van informatie voorzien zodat we dat materiaal kunnen vinden en verwijderen.

Met het programma voor contentverificatie kunnen bedrijven die auteursrechten bezitten meerdere verzoeken tot verwijdering van content tegelijk indienen. Afzonderlijke verzoeken kunnen worden ingediend door deze instructies te volgen.

Je kunt dit formulier invullen om te kijken welke tool het beste past bij jouw behoeften op het gebied van auteursrechtbeheer.