Slet eller skjul din YouTube-kanal

Du kan vælge at skjule indhold på din kanal midlertidigt eller slette din kanal permanent.

How to hide or delete your YouTube channel

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Skjul din kanal midlertidigt

Du kan skjule indhold på din YouTube-kanal og vælge at aktivere det igen på et senere tidspunkt. Hvis du skjuler din kanal, bliver kanalens navn, videoer, likes, abonnementer og abonnenter gjort private.

Skjul din kanal eller din kanals indhold:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indstillinger i venstre sidebjælke.
  3. Vælg Kanal og så Avancerede indstillinger.
  4. Vælg Fjern YouTube-indhold nederst. Bemærk! Dette link vil føre dig til en side, hvor du kan slette eller skjule din kanal. Du bliver muligvis bedt om at angive dine loginoplysninger.
  5. Vælg Jeg vil gerne skjule mit indhold.
  6. Markér afkrydsningsfelterne for at bekræfte, hvad der skal skjules på din kanal.
  7. Vælg Skjul min kanal.

Hvis du gerne vil gøre dit indhold synligt for andre, eller hvis du vil kunne uploade, kommentere eller bruge playlister, kan du genaktivere kanalen.

Slet din kanal permanent

Hvis du lukker din YouTube-kanal, bliver indholdet på den slettet permanent. Det gælder også videoer, kommentarer, meddelelser, playlister og historik. Bemærk, at du i øjeblikket ikke kan slette en kanal på mobilenheder.

Hvis du vælger at slette din kanal permanent, kan det være vanskeligere for os at gendanne din konto.

Slet din YouTube-kanal:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indstillinger i venstre sidebjælke.
  3. Vælg Kanal og så Avancerede indstillinger.
  4. Nederst skal du vælge Fjern YouTube-indhold. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive dine loginoplysninger.
  5. Vælg Jeg vil gerne slette mit indhold permanent.
  6. Markér afkrydsningsfelterne for at bekræfte, at du vil slette din kanal.
  7. Vælg Slet mit indhold.

Der kan gå et stykke tid, før din kanal er slettet permanent. Du vil muligvis fortsat kunne se miniaturebilleder af dine videoer på websitet i et kort stykke tid.

Bemærk! Disse trin vil kun slette din YouTube-kanal, ikke den Google-konto, du bruger til at logge ind med. Få flere oplysninger om, hvordan du sletter hele din Google-konto.

Når du har slettet en kanal, er kanalens webadresse og navn ikke længere synlige eller søgbare i YouTube Analytics. Data, der er tilknyttet kanalen, f.eks. visningstid, vil stadig være en del af de samlede rapporter, men vil ikke blive tilskrevet den slettede kanal.