Canviar la contrasenya de YouTube

Inicies la sessió a YouTube amb el teu Compte de Google, de manera que la contrasenya de tots dos serveis és la mateixa.

Per canviar la contrasenya de YouTube, segueix les instruccions per canviar la contrasenya del teu Compte de Google. Aquesta acció canviarà la contrasenya de tots els serveis de Google que utilitzes, com ara Gmail, Blogger, Calendar, etc.

Has oblidat la contrasenya? Obtén informació sobre com pots restablir-la.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda