YouTuben työkalut sisällön kääntämiseen

Keskimäärin reilut kaksi kolmasosaa videoiden katseluajasta kertyy sisällöntuottajan kotimaan ulkopuolelta. Voit kasvattaa kansainvälistä yleisöäsi ja houkutella muunkielisiä katsojia YouTuben käännöstyökaluilla:

• Käännetyt sisällönkuvaustiedot voivat parantaa videon tavoittavuutta ja löydettävyyttä. Käännetty videon nimi ja kuvaus voivat edesauttaa videon näkymistä muunkielisten käyttäjien YouTube-hakutuloksissa.
  • Muunkieliset käyttäjät voivat katsoa videoita tekstitettynä omalle kielelleen.
  • Alkuperäiskielisestä tekstityksestä on hyötyä huonokuuloisille, kuuroille, meluisassa ympäristössä oleville sekä katsojille, jotka osaavat videon kieltä jonkin verran.

Käännöstyökalut

Omat käännökset
  • Käännä videoidesi nimet ja kuvaukset ja lisää käännökset videoihin. Näin katsojat voivat tutustua videoihin omalla kielellään. Näytämme videon nimen ja kuvauksen katsojille oikealla kielellä.
  • Jos haluat tavoittaa laajemman yleisön, lisää videoihin omat tekstitykset. Tekstityksistä on hyötyä erityisesti kuulovammaisille katsojille.

Automaattiset tekstitykset

Voit käyttää puheentunnistukseen perustuvaa tekniikkaa ja lisätä videoihin automaattisesti alkuperäiskielisen tekstityksen.