Je aankoopgeschiedenis bekijken of wijzigen

Aankopen bekijken en wijzigen

Aan de hand van je YouTube-aankopen, zoals video's die je hebt gekocht en services waarop je je hebt geabonneerd, kan Google je een persoonlijker gebruikerservaring bieden in Google-services. Zo kunnen we bijvoorbeeld nieuwe video's en kanalen voorstellen die je misschien leuk vindt.

Je kunt deze gegevens geheel of gedeeltelijk verwijderen. Als je bepaalde gegevens verwijdert, kunnen we de persoonlijke gebruikerservaring niet of niet optimaal bieden. De gegevens blijven wel bewaar in je Google-account. Je kunt je YouTube-aankopen op elk gewenst moment bekijken in je bibliotheek.

Aankopen verbergen

Het is momenteel niet mogelijk aankopen te verbergen in het transactieoverzicht.

Problemen met een YouTube-afschrijving oplossen

Klik op de knop hieronder om problemen met je YouTube-factuur op te lossen.

PROBLEMEN MET EEN YOUTUBE-AFSCHRIJVING OPLOSSEN