Veure YouTube a l'Xbox 360

Troba fàcilment les teves subscripcions i els teus vídeos de YouTube preferits amb l'aplicació YouTube a l'Xbox 360.

També pots controlar YouTube a l'Xbox 360 amb el telèfon, la tauleta o l'ordinador.

Baixar l'aplicació YouTube

Iniciar o tancar la sessió a YouTube

El primer cop que s'obre l'aplicació YouTube, has d'iniciar la sessió amb el teu compte d'Xbox Live. Prem A per iniciar la sessió. Un cop hagis iniciat la sessió al teu compte d'Xbox Live, pots iniciar la sessió a l'aplicació YouTube. Segueix aquests passos per fer-ho:

A Xbox 360:

1. Obre l'aplicació YouTube.
  2. Obre la guia de l'esquerra i selecciona Inicia la sessió.

En un ordinador, un telèfon o una tauleta:

1. Ves a www.youtube.com/activate.
  2. Si se't demana, selecciona amb quin compte vols iniciar la sessió.
  3. Introdueix el codi d'activació que es mostra a l'Xbox 360 i fes clic a Continua.
  4. A la pantalla següent, selecciona Accepta.

Obtén informació sobre com pots desenllaçar el teu compte de l'Xbox 360.

Veure i cercar vídeos

Cercar vídeos

Al menú principal de YouTube, prem Y per cercar vídeos. Al quadre de cerca, prem Y per afegir espais i X per suprimir un caràcter.
  • Suggeriments de cerca: a mesura que introdueixis els termes de cerca, es mostraran suggeriments a sota del quadre. Des del teclat, pots prémer amunt a la creu direccional o fer servir la palanca esquerra fins que se seleccioni la cerca que vulguis. A continuació, prem A per fer la cerca.
  • Explora els vídeos: quan facis una cerca, els vídeos rellevants es mostraran a la part inferior de la pantalla. Prem esquerra o dreta a la creu direccional o fes servir la palanca esquerra per explorar els resultats.
  • Modificar la cerca: per modificar els termes de cerca, prem amunt a la creu direccional o fes servir la palanca esquerra per tornar al quadre de cerca.

Controls de vídeo

Mentre s'estigui reproduint un vídeo, prem A perquè es mostrin els controls del reproductor, que et permetran fer les accions següents:
  • Rebobina : retrocedeix 10 segons.
  • Posa en pausa o reprodueix : posa en pausa el vídeo o reprèn la reproducció.
  • Avança ràpidament : avança 10 segons.
  • Subtítols : si el vídeo té els subtítols activats, prem A per activar aquesta funció. Si la icona CC es mostra ombrejada, els subtítols no estan disponibles.
  • Retrocedeix: torna al vídeo anterior de la llista de reproducció.
  • Avança: avança al vídeo següent de la llista de reproducció.
  • Pots trobar més funcions a Més accions, com ara:
    • Subscriure't al canal.
    • Valorar el vídeo amb M'agrada o No m'agrada.
    • Informar del vídeo com a inadequat.
    • Cercar vídeos.
Missatge d'error d'Xbox

Si veus el missatge d'error "YouTube no està disponible en aquests moments", és possible que la teva connexió a Internet sigui lenta.

Segueix les nostres directrius de resolució de problemes per solucionar el problema.