YouTuben käyttäminen mobiiliselaimilla

YouTube mobiililaitteille ja työpöytätila ovat käytettävissä puhelimella.

Kirjautuminen

Kun kirjaudut sisään YouTubeen, käytössäsi ovat suosikkivideosi, ‑soittolistasi ja muita hyödyllisiä toimintoja.

Voit kirjautua sisään seuraavasti:

1. Napauta näytön oikeasta yläkulmasta profiilikuvaa .
  2. Napauta Kirjaudu sisään .
  3. Kirjaudu Google-tililläsi.
Jos et pysty kirjautumaan tilillesi, voit palauttaa Google-tilisi. Saat lisätietoja Google-tileihin liittyvältä keskustelufoorumilta.

Videoiden muokkaaminen ja lataaminen ei onnistu mobiiliselaimilla, mutta voit ladata sitä varten YouTube-sovelluksen.

Huom. Selaimessa on oltava JavaScript-tuki YouTuben mobiilisivuston käyttämiseksi.

Liikkuminen YouTubessa

Kun olet kirjautunut sisään, tärkeimmät ominaisuudet ovat saatavilla neljällä välilehdellä.

Koti

Kun avaat YouTuben mobiilisovelluksella tai selaimella, päädyt ensin , josta näet sinulle suunnattuja videosuosituksia. Videosuositukset perustuvat omiin mieltymyksiisi ja toimintaasi YouTubessa.

Jos olet jo katsellut musiikkivideoita, näet myös suosittua sisältöä ja YouTube Mix ‑soittolistoja. Voit avata etusivun fiidin milloin tahansa napauttamalla kotikuvaketta .

Jos sinulla ei ole merkittävää katseluhistoriaa, YouTuben katseluhistoriaan perustuvat ominaisuudet, kuten YouTuben etusivun suositukset, poistetaan. Näin voi käydä esimerkiksi, jos olet uusi käyttäjä etkä ole vielä katsonut videoita tai jos tyhjennät katseluhistorian ja laitat sen pois päältä.

Nousussa

Nousussa-välilehdellä voit tutustua trendaaviin YouTube-videoihin. Sieltä löydät laajan valikoiman tämän hetken suosituimpia videoita. Voit selata videoita tai katsoa tiettyyn aiheeseen liittyviä videoita valitsemalla kategorian (esim. musiikki tai pelit).

Tilaukset

Tilaukset-välilehdeltä näet vain tilaamiesi kanavien videot. Nämä kanavat näkyvät myös sivun yläreunassa. Pääset kanavalle napauttamalla sen kuvaa.

Kirjasto

Kirjasto-välilehdeltä löydät katseluhistoriasi, soittolistasi, latauksesi ja ostoksesi.

Asetukset

Profiilikuvasi  kautta voit siirtyä asetuksiin, hakea ohjeita sekä lähettää meille palautetta mobiilisivustolla.