Funció SSL

En funció de si s'ha iniciat la sessió o no, les pàgines de YouTube es poden carregar amb una connexió segura o no segura. Les connexions segures s'aconsegueixen mitjançant SSL. Per evitar els missatges d'advertiment al navegador de l'espectador, cal que els anuncis, les creativitats i els elements de seguiment se sol·licitin mitjançant la connexió pertinent:

• En el cas de les pàgines no segures (HTTP://), l'anunci, la creativitat i els píxels de seguiment poden fer servir tant HTTP com HTTPS.
  • En el cas de les pàgines segures (HTTPS://), l'anunci, la creativitat i els píxels de seguiment només poden fer servir HTTPS. A més, en el cas dels anuncis i les creativitats que es carreguen amb HTTPS://, totes les sol·licituds posteriors de recursos multimèdia o d'URL de seguiment també han de fer servir HTTPS://. Totes les creativitats s'han de poder publicar utilitzant els protocols HTTP i HTTPS sense que calgui cap tipus de trànsit especial. Si es proporcionen URL de píxels de seguiment, també han de ser compatibles amb SSL (és a dir, han de començar per HTTPS://). L'URL de clic (pàgina de destinació de segmentació) és l'única part de l'anunci que no cal que sigui compatible amb SSL.

Més informació

Anuncis de display publicats per tercers

Alguns proveïdors corregeixen automàticament la seva creativitat perquè sigui compatible amb SSL. En aquests casos, no caldrà que facis gaires canvis perquè la teva creativitat sigui compatible amb SSL. Trobaràs una llista de proveïdors i de les seves funcions en aquest enllaç.

Píxels de seguiment VAST

Per al seguiment d'anuncis VAST, com ara in-stream o in-video, sol·licitem qualsevol URL no segur mitjançant una connexió segura. Això és possible si s'intercanvia HTTP:// per HTTPS:// abans de sol·licitar l'URL. Si el teu proveïdor de seguiment no admet aquesta funció, l'URL de seguiment que proporcionis ha de ser compatible amb SSL (és a dir, ha de començar per HTTPS://). Trobaràs una llista de proveïdors i de les seves funcions en aquest enllaç.

Anuncis VAST publicats per tercers

Tots els anuncis VAST de tercers han de ser compatibles amb SSL. Qualsevol URL en una resposta VAST ha de fer servir la connexió pertinent.

• En el cas de les pàgines no segures (HTTP://), la creativitat i els píxels de seguiment poden fer servir tant HTTP com HTTPS.
  • En el cas de les pàgines segures (HTTPS://), la creativitat i els píxels de seguiment només poden fer servir HTTPS. De vegades, el teu proveïdor no corregirà automàticament la resposta dels anuncis perquè utilitzi el protocol adequat o no permetrà l'intercanvi d'HTTP:// per HTTPS://. En aquests casos, tots els recursos multimèdia i els URL de seguiment de l'anunci VAST han de fer servir HTTPS:// de manera predeterminada.