Idiomes disponibles per als creadors de YouTube

Idiomes de l'assistència per a creadors de YouTube

El servei d'assistència per xat i correu electrònic està disponible en els idiomes següents:
  • Àrab
  • Bengalí
  • Xinès (simplificat)
  • Xinès (tradicional)
  • Anglès
  • Francès
  • Alemany
  • Hindi
  • Italià
  • Indonesi
  • Japonès
  • Coreà
  • Polonès
  • Portuguès
  • Rus
  • Espanyol
  • Tai
  • Turc
  • Vietnamita
  • Urdú

Nota: el servei d'assistència per correu electrònic en anglès i espanyol està disponible les 24 hores del dia, cada dia de la setmana. L'assistència en la resta d'idiomes està disponible de dilluns a divendres durant l'horari d'obertura estàndard.

Idiomes disponibles a YouTube

La interfície del producte YouTube i el Centre d'ajuda estan disponibles en diversos idiomes. A la part inferior de la pàgina, fes clic a la fletxa avall per triar el teu idioma.

Si el Programa per a partners de YouTube està disponible al teu país o a la teva regió, difondrem anuncis rellevants als teus vídeos en l'idioma corresponent.